Főoldal Játékok Él és virul a Dying Light 2
Játékok

Él és virul a Dying Light 2

Valamennyivel többet tudhatunk az új fejlesztői videó után.

372

Egészen vegyesek voltak manapság a Techland új játéka körül felröppent hírek. Sok belsős szerint elképesztően rosszul haladnak a fejlesztéssel, aminek csak egy része volt a pandémiához köthető, a másik ok inkább a vezetés inkompetenciájában keresendő. Családi beszövődések is bővítették ezeket az értesüléseket, azonban most a hivatalos Youtube csatornájukon adtak ki egy fejlesztői frissítést, amiben nagyjából felvázolják, mi is a helyzet manapság, ráadásul megerősítették a 2021-es megjelenési dátumot.

Az elején felolvastak egy pár kicsit durvább hangvételű üzenetet, természetesen kisípolva. Így vezették fel, hogy megkapták az üzenetet és tájékoztatnak a helyzetről. Többször leszögezték, hogy ez egy igazán komplex folyamat, és ezért kell neki az idő és az energia bőven. Nem szeretnék, ha bármiben is gyengébb lenne ez a rész, mint a nagy sikerű első volt. Sokat igazából nem árult el a videó, legfőképpen azt tudhattuk meg, hogy nem is olyan sokára bővebben beszélni fognak róla. 

Elmondták még, hogy a csapatnak szüksége van a támogatásunkra, hiszen ez motiválja őket főleg ilyen nehéz helyzetben, mint a mostani. A végén még mutattak egy összevágott kis gameplay előzetest, amely megint egészen ígéretesnek nézett ki. Lehet őket kérdezni a hivatalos Discord szerverükön, és ezeknek a kérdéseknek a nagy részére válaszolni is fognak egy sorozat AMA keretein belül. Mindenesetre, nemsokára még többet tudhatunk meg majd a játékról.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Játékok

Rengeteg új információt tudhattunk meg a Dying Light 2 kapcsán

A megjelenési dátum is hivatalosan megerősítésre került.

Játékok

Nagy eseményre számíthatunk jövőhéten a Dying Light 2 kapcsán?

Egy frissen kiszivárgott kép tanúsága szerint nagy dolgokra kell majd számítanunk a...

Játékok

Újabb információk a Dying Light 2 kapcsán

Elméletileg valakinek sikerült elpletykálnia a megjelenés hónapját is.