x
Close


Közelgő események

Játékok

Rengeteg új információt tudhattunk meg a Dying Light 2 kapcsán

A megjelenési dátum is hivatalosan megerősítésre került.

Rengeteg új információt tudhattunk meg a Dying Light 2 kapcsán
  • PublishedMay 27, 2021

Megrendezésre került a Dying Light legújabb műsora, amiben a Techland rengeteg érdekességet osztott meg az új alkotásáról. Először is hivatalosan is leleplezték a Dying Light Platinum Edition változatát, ami az első rész eddigi legteljesebb csomagja. Esett még szó ez mellett a második részről is bőven, hiszen több fejlesztőt és a játékon dolgozó egyéb szakembert hívtak meg egy kis beszélgetésre a Dying 2 Know keretein belül.

Megtudhattunk egy picit többet a döntések kimeneteléről is. Három szinten tudjuk majd megváltoztatni a világot, az első és legfontosabb a fő küldetésekben való döntések. Ezek a játék kimenetelét is elég erősen testre tudják szabni. A mellékküldetésekben is lesz lehetőségünk választani, azonban ezek legtöbbször csak az adott küldetés lefolyását változtatják meg. Végül a harmadik szinten vannak azok a döntések, amelyek az egész térképet a mi elképzelésünk alapján változtatják meg.

Bemutatták még a gyűjtői változatot is, amely egy elképesztően menő szobrot is tartalmaz a rengeteg extra mellett. A végére maradt a legfontosabb dolog, ugyanis hivatalos lett a megjelenési dátum is. PC-re, PlayStation-re és Xbox-ra idén december 7-ére kell majd várnunk az alkotást. A fejlesztők továbbá azt is megígérték, hogy sokáig lesz támogatva a játék és tartalmak garmadával fognak minket ellátni majd az idők során.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.