Nagy eseményre számíthatunk jövőhéten a Dying Light 2 kapcsán?

Egy frissen kiszivárgott kép tanúsága szerint nagy dolgokra kell majd számítanunk a jövőhét folyamán.

A már szinte elfeledett Dying Light 2 a tavasszal új életre kapott a rengeteg pletyka után és a fejlesztők megpróbálták menteni a menthetőt, így egyfajta belső rálátást igyekeztek nyújtani az egész projekt kapcsán. Nagyon sok érdekességet megtudhattunk belőlük a játékról és ezek egészen szép rendszerességgel érkeztek is, azonban a legfontosabbat még mindig nem árultak el számunkra. Mikor is fog érkezni az alkotás maga?

Úgy néz ki jövőhéten végre több dolgot is meg fogunk majd tudni a Techland sokak szerint hányattatott sorsú művéről. Felkerült egy kép twitterre, amit azóta szerzői jogsértés miatt már le is kellett szedni onnan. A kép szerint május 27-én pontosan helyi idő szerint este kilenc órakor már sokkal okosabbak leszünk majd az alkotással kapcsolatosan. Az internet népe természetesen nem felejt, így sikerült még időben lementeni ezt a képet is.

A tartalom szivárogtatója szerint egy nagyszabású műsorra kell majd számítanunk, ahol többek között új játékmenetet és előzetest is láthatunk az alkotással kapcsolatosan. Ha ez nem lenne elég, a szerző állítása szerint megkapjuk majd a régen várt megjelenési dátumot is. Ha ilyen korán el szeretnék azt árulni, az nagy valószínűséggel azt jelentheti, hogy még a nyár folyamán a kezünkbe vehetjük majd az alkotást. Jövőhéten minden esetre úgy néz ki, ez is ki fog derülni.

Total
1
Shares
Previous Article
A Hangya és a Darázs

Evangeline Lilly kezébe vette A Hangya 3. forgatókönyvét, és spoilerezett egy nagyot

Next Article
WandaVision

Elizabeth Olsen megerősítette Skarlát boszorkány egyik képességét, amire nagy szüksége lesz a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!