x
Close


Közelgő események

Játékok

Nagy eseményre számíthatunk jövőhéten a Dying Light 2 kapcsán?

Egy frissen kiszivárgott kép tanúsága szerint nagy dolgokra kell majd számítanunk a jövőhét folyamán.

Nagy eseményre számíthatunk jövőhéten a Dying Light 2 kapcsán?
  • PublishedMay 22, 2021

A már szinte elfeledett Dying Light 2 a tavasszal új életre kapott a rengeteg pletyka után és a fejlesztők megpróbálták menteni a menthetőt, így egyfajta belső rálátást igyekeztek nyújtani az egész projekt kapcsán. Nagyon sok érdekességet megtudhattunk belőlük a játékról és ezek egészen szép rendszerességgel érkeztek is, azonban a legfontosabbat még mindig nem árultak el számunkra. Mikor is fog érkezni az alkotás maga?

Úgy néz ki jövőhéten végre több dolgot is meg fogunk majd tudni a Techland sokak szerint hányattatott sorsú művéről. Felkerült egy kép twitterre, amit azóta szerzői jogsértés miatt már le is kellett szedni onnan. A kép szerint május 27-én pontosan helyi idő szerint este kilenc órakor már sokkal okosabbak leszünk majd az alkotással kapcsolatosan. Az internet népe természetesen nem felejt, így sikerült még időben lementeni ezt a képet is.

A tartalom szivárogtatója szerint egy nagyszabású műsorra kell majd számítanunk, ahol többek között új játékmenetet és előzetest is láthatunk az alkotással kapcsolatosan. Ha ez nem lenne elég, a szerző állítása szerint megkapjuk majd a régen várt megjelenési dátumot is. Ha ilyen korán el szeretnék azt árulni, az nagy valószínűséggel azt jelentheti, hogy még a nyár folyamán a kezünkbe vehetjük majd az alkotást. Jövőhéten minden esetre úgy néz ki, ez is ki fog derülni.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.