Fekete Özvegy

Ekkor érkezik a Fekete Özvegy-film második előzetese

Alig egy hónapja mutatták be a Fekete Özvegy első előzetesét, de jelentések szerint hamarosan érkezik az újabb ízelítő.

Alig egy hónapja mutatták be a Fekete Özvegy első előzetesét, de jelentések szerint hamarosan érkezik az újabb ízelítő.

Úgy tűnik, hogy a Star Wars: Skywalker kora lecsengése után a Marvel Studios nagyobb fokozatra kapcsol, mert hírek szerint már úton van a Fekete Özvegy-film második előzetese. Most szombaton az egyik észak-amerikai egyetemi futball meccs szünetében leleplezte magát a Marvel, hogy heteken belül Scarlett Johansson nevével fémjelzett Fekete Özvegy-film új ízelítőt kap.

Egy televíziós reklámban úgy harangozták be az NCAA nemzetközi bajnokság január 13-ai döntőjét, hogy exkluzív jelenetet kapunk a Marvel soron következő színházi előadásából, ami kizárásos alapon csakis a Fekete Özvegy önálló része lehet.

Bár hétvégén egy videóval beharangozták a film új előzetesét, mindezt az első előzetesből bevágott jelenetekkel, az új képsorokra két hetet még várnunk kell, de abban is biztosak lehetünk, hogy a február 3-án megrendezésre kerülő 54. Super Bowl nagyszünetében újabb tévészpotot kapunk Natasha kalandjából. Csak remélni tudjuk, hogy a következő előzetesben Kiképzőt is jobban szemügyre vehetjük, merthogy az első trailerben csak futólag mutatták nekünk az önálló rész gonoszát.

Hogy pontosan miről fog szólni a Cate Shortland által rendezett történet, kissé homály fedi még, bár Johansson korábban már megerősítette, hogy az Amerika kapitány: Polgárháború és a Végtelen háború között játszódik a sztori, amikor Natasha bujkálni kényszerül tettei miatt (engedte megszökni Amerika Kapitányt és Buckyt Berlinből). A gonosztevők sorát pedig Kiképző erősíti majd, akit egy tankban láttunk az előzetesben is.

A Fekete Özvegy országos bemutatója április 30-án lesz.

Total
3
Shares
Previous Article
Bob Iger

Bob Iger szavai alapján a Disney csak most kezdi kiaknázni a Star Wars lehetőségeit

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Az X-Menek egy kulcsfontosságú helyszínén forog a The Falcon and the Winter Soldier

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!