x
Filmek

Egyre zsiványabbak a Zsivány Egyes főszereplői

Azután, hogy a Disney felvásárolta a Star Wars jogokat a Lucasfilmtől, nem fog eltelni egy évünk sem, hogy ne néznénk a moziban Star Wars filmet. Tavaly volt a nagy visszatérés,

Egyre zsiványabbak a Zsivány Egyes főszereplői
  • Publishedáprilis 29, 2016

Azután, hogy a Disney felvásárolta a Star Wars jogokat a Lucasfilmtől, nem fog eltelni egy évünk sem, hogy ne néznénk a moziban Star Wars filmet.

Tavaly volt a nagy visszatérés, amit J.J. Abrams rendezett, idén jön a következő, ami picit kilóg a sorból, hiszen ez nem Skywalker történet lesz, ez egy mellékszállat fog megfilmesíteni, de annál izgalmasabbnak ígérkezik. A filmről röviden annyit tudni, hogy az Episode III és IV között játszódik, amikor a Lázadók (ekkor még így hívták őket, most már Ellenállók) ellopják a Halálcsillag tervrajzait.

Hogy véletlen vagy nem, de Mads Mikkelsen színész elszólta magát egy interjúban, mikor kitért rá, hogy kit fog alakítani a Rogue One sztoriban. Ő lesz a főszereplő Jyn Erso (Felicity Jones) apja, akire az egész film épülni fog.

Gareth Edwards rendezése idén kerül a mozikba: 2016. december 18-án.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.