Wide Screen
Pletykák

Egyre valószínűbb, hogy a közeljövőben Nova is csatlakozni fog a Marvel Moziverzumhoz

Ezzel sok rajongó álma válna valóra Richard Rider bemutatásával, de állítólag már nem kell sokat várni rá, mert a Marvel Studios már dolgozik a terven.

Pár hónapja a Russo testvérek sok rajongó álmát váltották valóra rövid időre, mikor arról beszéltek, hogy titokban már Novát is felvezették a Bosszúállók: Végjáték fináléjában egy snitt erejére. De nem tartott sokáig az öröm, hiszen később megerősítették, csak viccelődtek az interjúban, így a Nova Corps kiemelkedő katonájának története továbbra is tabu a Marvel Moziverzum számára.

Ezzel kapcsolatban James Gunn is kifejtette gondolatát a napokban, hogy nem különösebben rajong a karakterért – állítása szerint a Nováról szóló képregények 70%-kát olvasta csak – részben ezért nem láttuk a két A galaxis őrzői produktumban sem. Úgy tűnik azonban, hogy Kevin Feige megerősítette, hogy tervben van a karakter bemutatása, és ha hihetünk az MCU Cosmic hírének, akkor erre az 5. fázisban kerül sor.

Sajnos azonban erre még éveket kell várni, hiszen az 5. fázis alkotásait 2021-től mutatják be, de már most nyilvánvaló, hogy rendkívül izgalmas alkotásokat tartogat, hiszen Penge, az X-Menek és a Fantasztikus Négyes karakterei mellett Nova is ekkor csatlakozik a Bosszúállókhoz, és akkor még nem beszéltünk A galaxis őrzői vol. 3., a Marvel Kapitány 2., a Fekete Párduc és egy új Bosszúállók-filmről.

Nova

Még több a témában...

Joss Whedon az egyikor Bosszúállók rendező is válaszolt Martin Scorsese kijelentésére

Kévés Bence Mihály

Megerősítették Yon-Rogg szerepét a Marvel Kapitányban

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók 4. még a Végtelen háborúnál is sokkolóbb lesz

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább