Főoldal Filmek Egy új jelentés szerint a Netflix már megint árat készül emelni
Filmek

Egy új jelentés szerint a Netflix már megint árat készül emelni

A sztrájkok hatására a Netflix árat készül emelni már megint.

324
Netflix

A Netflix a hírek szerint hamarosan ismét meg fogja emelni az előfizetői csomagok díját, pedig nemrég jelentősen emelte a szolgáltatás árát. A Wall Street Journal forrásai azt állítják, hogy a Netflix áremelése az összes reklámmentes előfizetését érinti majd. A jelek szerint ezt azonban csak a színészek (SAG-AFTRA) sztrájkjának befejezése után fogja meglépni.

Egyelőre nem közölték, hogy a Netflix mekkora áremelést fontolgat. A beszámolóból mindössze annyi derült ki, hogy a streaming szolgáltató a világ több régiójában is szeretné megemelni az előfizetői csomagok árát, de ahogy az általában szokás, először az Egyesült Államokban és Kanadában fogják emelni a díjakat. Sajnos a forrás nem tudott arról információkat megosztani, hogy pénzre fordítva mennyit jelent majd a drágulás.

Hollywoodban még mindig tart a színészek sztrájkja, bár jelenleg is folynak a tárgyalások, és attól függően, hogy hogyan alakulnak a dolgok, viszonylag hamar véget érhet a munkabeszüntetés, különösen azok után, hogy az írósztrájk pontosan egy hete ért véget.

A Netflix-előfizetők számára nem idegen az áremelés, mivel a vállalat egy ideje folyamatosan emeli az árakat. A most elérhető standard csomag 15,49 $/hó, a prémium csomag pedig 19,99 $/hó áron érhető el. A vállalat új, reklámokkal támogatott csomagjáért havi 6,99 dollárért kérnek el, de ezek hamarosan változhatnak. A Netflix elsőként lépett fel a jelszómegosztások ellen. Drasztikus lépésnek tűnt, sokan ettől az intézkedéstől azt várták, hogy csökkenni fog a Netflix előfizetői bázisa, de valójában az történt, hogy milliókkal nőtt. A streamingóriás 7,99 dolláros extra költséget számol fel azoknál, akik háztartáson kívül más személyekkel, barátokkal szeretnék megosztani az előfizetést. Ezt hamarosan a Disney+ is követni fogja, ők november 1-jén fogják bevezetni a tiltást Kanadában.

Netflix
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A tűzben edzett férfi
Sorozatok

A Netflix bejelentett A tűzben edzett férfi sorozatadaptációjának főszereplőjét és rendezőjét

Az A tűzben edzett férfi visszatér, ezúttal sorozat formájában a Netflixen.

Tomb Raider Netflix
Sorozatok

Ősszel új formában tér vissza Lara Croft

Premierdátumot kapott a Tomb Raider: The Legend of Lara Croft anime sorozat.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...