Egy új hirdetés szerint átpozícionálásra kerül az Xbox Series S

Egyszerre rossz és jó hír, amit az új reklám állít a Series S-ről.

Szinte még mindenki emlékezhet a tavaly nyáron és ősszel futó reklámkampányra, ami azt propagálta, hogy az Xbox Series X a valaha készült legerősebb konzol. Nincs is igazán ezzel az állítással probléma, hiszen combosabb hardverrel rendelkezik, mint a PS5 és előbb vagy utóbb valamelyik fejlesztőbrigád is kis fogja használni valószínűleg az összes általa megteremtett lehetőséget. A kistesó tekintetében egy picit kevesebb figyelem hárult a technikai specifikációkra, azonban el kell mondani, hogy az sem sikerült rosszra.

A megjelenés előtti hirdetések szerint 1440p 60Fps volt a megcélzott felbontás ezzel a kisebb géppel, azonban nagyon úgy néz ki, egy picit lejjebb adtak ebből és egy sokkal reálisabb célt tűztek ki a masina elé. Az új reklámok alapján 1080p 60Fps a Series S célja és ezt minden valószínűséggel hozni is tudja simán. Nem lehetett elvárható a fentebb említett felbontás ettől a kis konzoltól, hiszen néha az újabb játékok esetében az erősebb PS5 is csak kicsit tud felette teljesíteni.

Remek üzenet ez a Microsoft részéről, hiszen tisztán látszik, hogy nem próbálják mindenáron kisajtolni belőle az 1440p-t inkább a sokkal egyenletesebb 60Fps-es képfrissítésre törekszenek. Remek eszköz ez a játékosok számára, hiszen egészen olcsón be lehet szerezni a többi konzolhoz viszonyítva és ugyanúgy készen leszünk a next-gen játékokra vele. Tekintve, hogy a Microsoft milyen kínálatot akar bemutatni az elkövetkező években, és hogy milyen nehéz mostanában jó PC alkatrészeket szerezni megfelelő áron, nem csodálkoznánk, ha mind a Series X-nek, mind a Series S-nek zseniális éve lenne.

Total
1
Shares
Previous Article
Rian Johnson

Rian Johnson egy rejtélyes tévésorozaton dolgozik Natasha Lyonne főszereplésével

Next Article
Colin Trevorrow

Colin Trevorrow rendezi a War Magician adaptációt Benedict Cumberbatch főszereplésével

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!