Főoldal Játékok Egy új hirdetés szerint átpozícionálásra kerül az Xbox Series S
Játékok

Egy új hirdetés szerint átpozícionálásra kerül az Xbox Series S

Egyszerre rossz és jó hír, amit az új reklám állít a Series S-ről.

469

Szinte még mindenki emlékezhet a tavaly nyáron és ősszel futó reklámkampányra, ami azt propagálta, hogy az Xbox Series X a valaha készült legerősebb konzol. Nincs is igazán ezzel az állítással probléma, hiszen combosabb hardverrel rendelkezik, mint a PS5 és előbb vagy utóbb valamelyik fejlesztőbrigád is kis fogja használni valószínűleg az összes általa megteremtett lehetőséget. A kistesó tekintetében egy picit kevesebb figyelem hárult a technikai specifikációkra, azonban el kell mondani, hogy az sem sikerült rosszra.

A megjelenés előtti hirdetések szerint 1440p 60Fps volt a megcélzott felbontás ezzel a kisebb géppel, azonban nagyon úgy néz ki, egy picit lejjebb adtak ebből és egy sokkal reálisabb célt tűztek ki a masina elé. Az új reklámok alapján 1080p 60Fps a Series S célja és ezt minden valószínűséggel hozni is tudja simán. Nem lehetett elvárható a fentebb említett felbontás ettől a kis konzoltól, hiszen néha az újabb játékok esetében az erősebb PS5 is csak kicsit tud felette teljesíteni.

Remek üzenet ez a Microsoft részéről, hiszen tisztán látszik, hogy nem próbálják mindenáron kisajtolni belőle az 1440p-t inkább a sokkal egyenletesebb 60Fps-es képfrissítésre törekszenek. Remek eszköz ez a játékosok számára, hiszen egészen olcsón be lehet szerezni a többi konzolhoz viszonyítva és ugyanúgy készen leszünk a next-gen játékokra vele. Tekintve, hogy a Microsoft milyen kínálatot akar bemutatni az elkövetkező években, és hogy milyen nehéz mostanában jó PC alkatrészeket szerezni megfelelő áron, nem csodálkoznánk, ha mind a Series X-nek, mind a Series S-nek zseniális éve lenne.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

GTA VI
Játékok

Megerősítették a GTA VI megjelenési időszakát

2025 őszén tervezik kiadni a várva várt folytatást.

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...