Főoldal Filmek Egy új felmérés szerint már nem Darth Vader a Star Wars franchise legnépszerűbb karaktere
Filmek

Egy új felmérés szerint már nem Darth Vader a Star Wars franchise legnépszerűbb karaktere

Sokáig Darth Vader volt a messzi-messzi galaxis legnépszerűbb karaktere, de már minden a múlté, új közkedvelt szereplője van a Star Wars franchisenak.

542
Darth Vader

Sokáig Darth Vader volt a messzi-messzi galaxis legnépszerűbb karaktere, de már minden a múlté, új közkedvelt szereplője van a Star Wars franchisenak.

A Sötét nagyúr, Darth Vader uralkodása befejeződött, legalábbis amit azt illeti, hogy többé már nem ő a legnépszerűbb karaktere az univerzumnak. Az Express adatai alapján SEMRush osztotta meg a felfedezést, hogy a rajongók új kedvencet választottak maguknak, miután Darth Vader évtizedeken keresztül vezette a közvélemény kutatásokat, köszönhetően a The Mandalorian Disney+ sorozatának és az új is kedvencnek.

Igen, arról A Gyerekről van szó, akit a rajongók csak Bébi Yodának kereszteltek, mivel Jon Favreau még nem árulta el a karakter hivatalos nevét. Az elmúlt év online keresései alapján havonta átlagosan 4,7 millió alkalommal kerestek rá a kis Erő-használóra. A második helyet pedig maga a The Mandalorian foglalja el a 2,5 millió kereséssel, de még ez is messze jobb, mint a Darth Vader nevére havi 893 250 keresésnél.

Az első tíz legnépszerűbb karakter között van még Yoda, Kylo Ren, Chewbacca, Anakin Skywalker, Boba Fett, Luke Skywalker és Jabba a Hutt, de látszólag egyikük sem volt képes versenyezni az imádnivaló kis Bébi Yodával. Az új karakter a The Mandalorian-sorozat első epizód végén debütált még a képernyőn, azóta pedig megállás nélkül mindenki róla beszél.

Az élőszereplős Star Wars-sorozat várhatóan ősszel tér vissza a képernyőre, akkor mutatják be a második évadot, amiből talán a Bébi Yoda származására és nevére is fény derül. Bár nem kell túlbeszélni a témát, vélhetően egy klón, és a Birodalom hű követői azért szeretnék megszerezni maguknak, hogy Palpatine uralkodó új testre találjon.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események