Főoldal Filmek Egy teaser kíséretében a Paramount Pictures kitűzte a Sikoly 5. premierdátumát
Filmek

Egy teaser kíséretében a Paramount Pictures kitűzte a Sikoly 5. premierdátumát

Megvan a Sikoly 5. bemutatója.

646
Sikoly

A közlemény szerint teljes szereplőgárdával Észak-Karolinában található Wilmington nevű kisvárosban már ősszel kezdetét veszi az ötödik Sikoly-film forgatása. A Paramount Pictures és a Spyglass Media Group egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy a franchise ötödik installációját 2022. január 14-én fogják bemutatni a mozikban, az ünnepi Luther Márton király hosszú hétvégéjén az Egyesült Államokban.

Még javában tart a szereplőválogatás. Melissa Barrera (Vida; Dos Veces Tú) és Jenna Ortega már aláírt, és lesznek visszatérő karakterek is. Arról viszont még mindig nincs szó, hogy a korábbi részekben a főszereplőt alakító Neve Campbell visszatérne-e Sidney Prescott szerepében, ám figyelembe véve, hogy mindkét korábbi színésztársa, Courteney Cox és David Arquette igent mondott az újabb filmre, nem lepődnénk meg, ha hamarosan őt is bejelentenék. A színésznő még tavasszal fogalmazott úgy, hogy folynak a tárgyalások a szerepről, de minden attól függ, hogy milyen forgatókönyvet sikerül összehozni.

A rendezőkön garantáltan nem múlik majd semmi, hiszen a filmet a lehető legjobb kezekre bízták, Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett párosra, akik az Aki bújt rendezői székében már bizonyítottak, valamint a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat.

Az első négy rendkívül sikeres filmet az elhunyt horrorlegenda, Wes Craven rendezte, ebből az első hármat Kevin Williamson íróval közösen, köztük a sorsfordító első részt. Neve Campbell a kezdetek óta jelen volt a szériában, mind a négy alkalommal Sidney Prescott szerepében láttuk, akárcsak Courteney Cox-ot és David Arquette-t Gale és Dewey szerepében.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események