Főoldal Filmek Egy szavahihető forrás szerint nem Reverse-Flash lesz a The Flash-film főgonosza
Filmek

Egy szavahihető forrás szerint nem Reverse-Flash lesz a The Flash-film főgonosza

De akkor ki lesz Flash ellenfele?

671
Flash

A közelmúltban számtalan pletyka napvilágot látott már a The Flash-filmmel kapcsolatban. A dolgok érdekes fordulatot vettek néhány hónapja, amikor Michael Keaton visszatéréséről kezdtek beszélni, majd néhány hete bejelentették, hogy mellette egy másik Batman is szerepelni fog a filmben, Ben Affleck alakításában. A Marvel után a DC is megnyitja a multiverzumot a hősök előtt.

Bár a főszereplőket már bejelentették, egyelőre nem tudni, hogy kivel harcol majd Flash a filmben. Lehet, hogy senkivel, pusztán az idővel fut majd versenyt. Legalábbis erről szólnak a legújabb pletykák. A DC FanDome rendezvényen bemutattak néhány koncepciós tervet a filmből. Ezeken Barry Allen új kosztümjét vehettük szemügyre, illetve Michael Keaton, mint Batman is visszatért a ’90-es évekből. A kép megerősítette, hogy Flash visszamegy a múltba, hogy megmentse anyját. A legújabb hírek szerint a Flashpoint képregényekből nem fog szerepelni Reverse-Flash a filmben.

A Heroic Hollywood értesülése szerint nem Eobard Thawne karaktere, Reverse-Flash lesz a főgonosz. Sajnos a lap nem részletezte, hogy ha nem ő, akkor ki próbálja megállítani majd a főszereplőt, esetleg tesznek-e említést majd Reverse-Flashre a történetben. Nehéz elképzelni nélküle a történetet, hogy a múltban egy vendégszerep erejéig ne látnánk a karaktert, hiszen ő felelős Nora Allen meggyilkolásáért, illetve egy bűncselekménnyel ő sározta be Barry apját, amiért a férfi rács mögé került.

Hogy mennyi alapja van ezeknek a pletykáknak, nehéz megmondani, de mindenesetre jól látszik, hogy a DC és a Warner teljesen újragondolta a szuperhősök univerzumát. Saját utat kezdtek kitaposni a karaktereik előtt, s már nem a Marvelt másolják.

A The Flash-filmet 2022. július 1-jén mutatják be.

reverse flash
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...