Főoldal Filmek Egy rajongó megrajzolta, mennyire vad lenne Ana de Armas Lara Croftként
Filmek

Egy rajongó megrajzolta, mennyire vad lenne Ana de Armas Lara Croftként

Nagyon vadul néz ki Lara Corftként Ana de Armas.

948
Tomb Raider

A legendás akció-kalandjáték jövője nagy kérdés, miután az MGM elvesztette a jogokat, és az Alicia Vikander főszereplésével készült reboot néhány éve nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az tény, hogy az Amazon Studios tévésorozata mellett készül egy új film is, csak még az új Lara Croft nem ismert. Minap egy rajongói műalkotás járta be az internetet a 007 Nincs idő meghalni színésznőjéről, akit elképzeltek Lara Croftként.

A lenn látható képen Ana de Armas látható a híres régésznő, Lara Croft szerepében. A poszter kommentáradatot vont maga után, és még a rajongók körében is vitát váltott ki arról, hogy Armas vajon alkalmas lenne-e a szerepre, és milyen irányt vehet a franchise a továbbiakban.

A TheOGCukeman néven ismert digitális művész a Redditen osztotta meg tervét, amelyen de Armas látható szakadó esőben. A képen Lara Croft ikonikus topjában és rövidnadrágjában, valamint védjegyének számító íjjal és nyíllal felfegyverkezve látható. A színésznőnek minden adottsága megvan rá, hogy ő legyen a következő régészkisasszony, de vajon a készítők is látják benne Miss Croftot?

Lara Croft szerepét, a rettenthetetlen fiatal régésznőt, aki veszélyes terepekre merészkedik, hogy feltárja apja távollétének titkait, eredetileg Angelina Jolie alakította a mozivásznon 2001-ben. Jolie a 2003-ban megjelent folytatásban újra eljátszotta szerepet. Később, 2018-ban Alicia Vikander vette át a szerepet a Roar Uthaug által rendezett feldolgozásban.

Az elmúlt években Ana de Armas a filmvilág egyik legkeresettebb színésznőjévé lett. de Armas előbb romantikus drámákban és vígjátékokban játszott, majd végül komolyabb szerepeket is behúzott különböző műfajokban. Többször is bizonyította már, hogy bármilyen produkcióban megállja helyét, de talán a legjobb példa a 2017-es Haverok fegyverben volt, aminek szerepét úgy kapta, hogy még angolul sem beszélt, a szövegét fonetikusan kapta kézhez.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...