Főoldal Sorozatok Az Amazon megrendelte a Tomb Raider tévésorozatát
SorozatokBREAKING

Az Amazon megrendelte a Tomb Raider tévésorozatát

A 007 Nincs idő meghalni írója dolgozik a Tomb Raider tévésorozatán.

51
Tomb Raider

Hosszú szünet után Lara Croft visszatér. A The Hollywood Reporter értesülései szerint a nagymúltú videójáték főszereplőjével tévésorozatot készít az Amazon Studios. Még most kezd körvonalazódni a projekt, de jó hír, hogy a történeten a Bolhafészek és a 007 Nincs idő meghalni írója, Phoebe Waller-Bridger dolgozik.

Az amerikai IGN megkeresésére nem reagált az Amazon, így sokat nem lehet elmondani a projektről, mindössze annyit tudunk biztosan, hogy az írói teendők mellett Waller-Bridger lesz a sorozat producere is. Azt sem tudni, hogy ki játssza majd Lara Croft szerepét, akit korábban többek között Angelina Jolie alakított. A franchise kapott egy rebootot 2018-ban, aminek főszerepét Alicia Vikander kapta, de szinte biztosra vehetjük, hogy a felemásra sikerült reboot után nem tér vissza a szerepben.

Waller-Bridger a BBC gyártású Bolhafészek című sitcommal vált ismertté. A tévésorozat sikerének köszönhető, hogy az Amazon Studios szerződést ajánlott az írónak, hogy közösen adaptálják a valaha volt egyik leghíresebb videójátékot a tévéképernyőjén. A Tomb Raider mellett egy másik sorozattal is megbízták Waller-Bridgert, egy krimisorozattal, amiről szintén kevés szó esett, de a hírek szerint a stúdió még nem tett le a projektről.

A 2018-as Shadow of the Tomb Raider óta nem készült új Tomb Raider-videójáték, de az utóbbi időben arról kezdtek beszélni, hogy már készül a következő rész. Megjelent egy új kiegészítő a videójátékhoz, és az Amazon nemrég szerződést kötött a Crystal Dynamics játékfejlesztő céggel, hogy elkészítsék a sorozat következő részét.

A Tomb Raider is része volt az Embracer Group 300 millió dolláros felvásárlásának, ami a Square Enix nyugati stúdióit vásárolta fel, és amelyhez többek között a Deus Ex és a Thief is tartozott.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

transformers prime
Sorozatok

A legjobb Transformers-sorozatok

Ezeket a Transformers-sorozatokat jó szívvel ajánljuk!

The Walking Dead: Daryl Dixon
Sorozatok

A The Walking Dead: Daryl Dixon választ adott a szupererős zombik eredetére

Választ kapunk valaha a The Walking Dead zombi-apokalipszisére? Hol és hogyan tört...

SAG-AFTRA
BREAKINGJátékok

A SAG-AFTRA tagjai megszavazzák a sztrájk lehetőségét a videójáték-iparban

Még nincs sztrájk a videójáték-iparban, de a SAG-AFTRA tagjai mellette döntöttek.

WGA
BREAKINGFilmek

Az írók sztrájkja ideiglenesen véget ér, mivel 146 nap után megállapodásra jutott a WGA a stúdiókkal

Az írók szakszervezete (WGA) és a stúdiók megállapodtak, véget érhet a sztrájk.