Főoldal Filmek Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát
Filmek

Egy promóciós kép minden ízében bemutatja Kiképzőt, a Fekete Özvegy-film gonoszát

Egy új promóciós képnek köszönhetően végre teljes pompájában megcsodálhatjuk a Fekete Özvegy-film gonosztevőjét, Kiképzőt.

737
Fekete Özvegy

Egy új promóciós képnek köszönhetően végre teljes pompájában megcsodálhatjuk a Fekete Özvegy-film gonosztevőjét, Kiképzőt.

Miközben a rajongók még mindig azon tanakodnak, hogy Kiképző egy olyan karakter lesz-e, akit már láttunk korábban a Marvel Moziverzumban, addig egy új, a filmhez megjelent promóciós kép leleplezte a karakter teljes jelmezét. Bár a karakterről forgatási képek és az előzetesekben is többször megjelent, de mindig csak futólagosan mutatták, nem tudtuk teljes egészében megnézni, hogy Natasha kivel is áll majd szemtől-szemben a filmben.

Sok rajongó már a budapesti képeket látva megorrolt a Marvelre, amiért Kiképző eltérő megjelenést kapott a Marvel füzeteivel szemben, főként a maszkját kritizálták sokan. Majd az előzetesekben is láttuk, de még mindig nem nyerte el sokak tetszését, bár az utóbbi tévészpotban már ikonikus pajzsát is láttuk.

A legújabb kép viszont tetőtől talpig megmutatja, hogyan is fog kinézni a karakter. Látható, hogy Kiképző testét rengeteg taktikai páncél borítja, amit főként narancssárga, kék és fehér színsémával díszítettek. Ikonikus pajzsát is megmutatják, illetve azt, hogy narancssárga szín borítja kardja pengéjét. Érdekes lesz látni, hogy a filmben miként használja majd fegyvereit a Fekete Özveggyel szemben, illetve hogy képességeivel mire megy majd az egyik Bosszúálló ellen.

Rendezte Cate Shortland, a szkriptet Jac Schaeffer és Ned Benson története alapján Eric Pearson írta. A Fekete Özvegy főszerepében Scarlett Johansson, de mások mellett David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Ray Winstone, Olivier Richters és Rachel Weisz.

A Fekete Özvegy országos bemutatója április 30-án lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események