Boba Fett

Egy posztert és premierdátumot kapott a The Book of Boba Fett a Disney+-on

Kitűzték a The Mandalorian spinoff-sorozatának premiernapját.

Ma délután a Lucasfilm végre elárulta, hogy mikor fogják bemutatni a következő élőszereplős Star Wars-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón. A The Mandalorian 2. évada azzal végződött, hogy bejelentették Boba Fett saját sorozatát, most pedig elárulták, hogy mikor tűzik műsorra az első részt. Sőt, kapott egy posztert a galaxis legendás fejvadásza.

A Lucasfilm és a Disney+ kommünikéjében december 29-e szerepel, azaz egy szerdai napon fogják bemutatni a The Book of Boba Fett első epizódját. Meglehetősen eltolták a premiert, a korábbiakhoz képest nem novemberben mutatják be az első epizódot (ahogy tették a The Mandaloriannál), hanem az év végén. Nem véletlen az időzítés, hiszen december végén érkezik a Sólyomszem című Marvel-sorozat utolsó epizódja, s nem szerették volna összeereszteni a Star Wars és Marvel címeket.

Bár a sorozatot leforgatták már, meglepően kevés információt kaptunk. Temuera Morrison (Aquaman, The Mandalorian), mint a címszereplő fejvadász, valamint Ming-Na Wen (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Mulan), aki visszatér a rajongók kedvence, Fennec Shand szerepében.

Jon Favreau és Dave Filoni mellett Bryce Dallas Howard és Robert Rodriguez a sorozat rendezői, és a hírek szerint Rodriguez több résznél is dirigált. A nevektől eltekintve sok mást nem tudunk, mindössze azt, hogy a forgatás idén júniusban fejeződött be, így minden bizonnyal jelenleg is dolgoznak az utómunkán. Előzetesről hallani sem lehet, de talán november 12-én, a Disney+ Napon majd bemutatják.

A The Book of Boba Fett csak az egyik élőszereplős sorozat a sok közül. Nemrég fejeződött be az Obi-Wan Kenobi, illetve az Andor című sorozatok forgatása, de rajtuk kívül több másik alkotást is bejelentettek. A Lucasfilm tavaly decemberben jelentette be, hogy Ahsoka Tano önálló sorozatot kap, de a The Acolyte és a Lando című szériákon is munkálkodnak, miközben jövőre visszatér egy harmadik évaddal a The Mandalorian is.

Total
4
Shares
Previous Article
Cassian Andor

Leforgatták az Andor mind a 12 epizódját, és Diego Luna ígérete szerint: „Biztosan látni fogtok ismerős arcokat”

Next Article
Venom 2. - Vérontó

Tömör négy perc vérontás a Venom 2. – Vérontó klipjében, ami Vérontó születését mutatja be

Related Posts