Főoldal Sorozatok Egy posztert és premierdátumot kapott a The Book of Boba Fett a Disney+-on
Sorozatok

Egy posztert és premierdátumot kapott a The Book of Boba Fett a Disney+-on

Kitűzték a The Mandalorian spinoff-sorozatának premiernapját.

193
Boba Fett

Ma délután a Lucasfilm végre elárulta, hogy mikor fogják bemutatni a következő élőszereplős Star Wars-sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón. A The Mandalorian 2. évada azzal végződött, hogy bejelentették Boba Fett saját sorozatát, most pedig elárulták, hogy mikor tűzik műsorra az első részt. Sőt, kapott egy posztert a galaxis legendás fejvadásza.

A Lucasfilm és a Disney+ kommünikéjében december 29-e szerepel, azaz egy szerdai napon fogják bemutatni a The Book of Boba Fett első epizódját. Meglehetősen eltolták a premiert, a korábbiakhoz képest nem novemberben mutatják be az első epizódot (ahogy tették a The Mandaloriannál), hanem az év végén. Nem véletlen az időzítés, hiszen december végén érkezik a Sólyomszem című Marvel-sorozat utolsó epizódja, s nem szerették volna összeereszteni a Star Wars és Marvel címeket.

Bár a sorozatot leforgatták már, meglepően kevés információt kaptunk. Temuera Morrison (Aquaman, The Mandalorian), mint a címszereplő fejvadász, valamint Ming-Na Wen (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Mulan), aki visszatér a rajongók kedvence, Fennec Shand szerepében.

Jon Favreau és Dave Filoni mellett Bryce Dallas Howard és Robert Rodriguez a sorozat rendezői, és a hírek szerint Rodriguez több résznél is dirigált. A nevektől eltekintve sok mást nem tudunk, mindössze azt, hogy a forgatás idén júniusban fejeződött be, így minden bizonnyal jelenleg is dolgoznak az utómunkán. Előzetesről hallani sem lehet, de talán november 12-én, a Disney+ Napon majd bemutatják.

A The Book of Boba Fett csak az egyik élőszereplős sorozat a sok közül. Nemrég fejeződött be az Obi-Wan Kenobi, illetve az Andor című sorozatok forgatása, de rajtuk kívül több másik alkotást is bejelentettek. A Lucasfilm tavaly decemberben jelentette be, hogy Ahsoka Tano önálló sorozatot kap, de a The Acolyte és a Lando című szériákon is munkálkodnak, miközben jövőre visszatér egy harmadik évaddal a The Mandalorian is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney Plus
Filmek

A Disney+ decemberi megjelenései

Decemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

Klyo Ren
Filmek

Adam Drivert még mindig kísérti, hogy Kylo Ren megölte Han Solót Az ébredő Erőben

Sokan vitatják a pillanatot, amikor Kylo Ren megölte Han Solót.

A sógun
Sorozatok

Az FX saját gyártású minisorozata, A sógun 2024 elején érkezik a Disney+-ra

A John Wick sztárjaival érkezik jövőre A sógun a Disney+-ra.

Star Wars: Skywalker kora
Filmek

Daisy Ridley szerint a következő Star Wars nagyon más, mint amire számított

Daisy Ridley új Star Wars-filmje 15 évvel játszódik a Skywalker kora után.