Főoldal Sorozatok Egy pletyka szerint Hulk fia, Skaar is szerepet kap a She-Hulk című Disney+ sorozatban
Sorozatok

Egy pletyka szerint Hulk fia, Skaar is szerepet kap a She-Hulk című Disney+ sorozatban

Hulk fia is bemutatkozik a képernyőn?

491
She-Hulk

Azt már tudjuk, hogy Mark Ruffalo karaktere, azaz Professzor Hulk szerepelni fog a She-Hulk című sorozatban, amiben a főszerepet unokahúga kapja. De a tervek szerint akár Hulk fia, vagyis Skaar is feltűnhet a sorozatban, legalábbis erről árulkodnak a legújabb pletykák, amit olvashatunk a sorozatról.

A cikkben elhangzott megállapításokat, következtetéseket nem hivatalos tényekre alapozzuk, így a leírtakat fogadjátok fenntartásokkal.

A Disney+ sorozata több szempontból is izgalmasnak ígérkezik, és bármennyire is jó lesz látni Jennifer Walter történetét a képernyőn, sok rajongót legalább annyira foglalkoztat a kérdés, hogy Bruce Banner útja merre halad tovább a Marvel Moziverzumban. A Bosszúállók: Végjátékban Hulk megmentette és visszahozta a fél univerzumot, ami kis híján az életébe került. De egyelőre nem tudni, hogy az események milyen hatással lesznek a karakter jövőjére, vagy esetleg a Sakaaron töltött időkből milyen érdekességek derülnek ki.

A The Direct által megosztott pletyka szerint tervben van, hogy akár Skaar is megjelenik majd a sorozatban. A Planet Hulk történetében Jade Giant egy Caiera nevű idegentől gyereket nemzett, aki később a Földre jött, hogy legyőzze apját, akiről azt gondolta, hogy elhagyta őt. És itt jön képbe a Sakaaron töltött hosszú idő. Nem tudjuk, hogy miközben a Nagymester arénájában szórakoztatta a nézőket, mivel töltötte szabad idejét. Még azon sem lepődnénk meg, ha Betty Ross is kivenné részét ebben a történetben, vele úgy is olyan rég találkoztunk már. Mindez csak spekuláció, a Marvel Studios hivatalosan semmit sem erősített meg, szóval kezeljük fenntartásokkal a lap által leírt állítást.

Kevin Feige korábban egy félórás jogi komédiaként írta le a sorozatot. A sorozatban Tataina Maslany alakítja majd Jennifer Walters főszereplőt, azt az ügyvédet, akiből She-Hulk válik majd, és történetesen Bruce Banner unokahúga. A Hamilton sztárja, Renée Elise Goldsberry nemrég csatlakozott a stábhoz egy Amelia nevű karakter szerepében, valamint Tim Roth is visszatér Förtelem szerepében, akivel először és utoljára A hihetetlen Hulk című filmben találkoztunk. Két új sztárt is bemutatnak majd a sorozatban, Ginger Gonzaga valószínűleg Walters legjobb barátnője (minden bizonnyal Jill Stevens) szerepében és Renée Elise Goldsberry ismeretlen szerepben.

Halott vagy című amerikai vígjátéksorozat rendezője, Kat Coiro fogja irányítani a pilotot és több más epizódot, míg a Rick és Morty írója, Jessica Gao fogja vezetni az írói szobát. Megjelenésről egyelőre nem esett szó, de várhatóan valamikor 2022-ben érkezik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.