Egy másik Venom karakterre derült fény a jövő évi spin-offból

Egészen érdekes információk jelentek meg a Sony Pictures falai között készülő Venom spin-offról: Eddie Brock közeli társa is feltűnik a képernyőn?

Egészen érdekes információk jelentek meg a Sony Pictures falai között készülő Venom spin-offról: Eddie Brock közeli társa is feltűnik a képernyőn?

A cikk hátralévő részében spoiler-gyanús elemeket találsz, mindenki csak saját felelősségére olvassa tovább.

A That Hastag Show megerősítette, hogy a Venom-filmben Eddie Brock (Tom Hardy) egykori kedvese, a sikeres ügyvéd Ann Weying is felbukkan majd. A képregényekben egy Sin-Easter nevezű karakter meglőtte Weyinget, majd ezután átmenetileg szimbiózisba lépett a földönkívülivel, mert csak az idegen tudta megmentei az életét. Egyelőre arról szóló hírek nincsenek, hogy a filmben Weying átalakul-e majd She-Venom-má, mint ahogy arról sem, hogy milyen szerepet tölt majd be, pusztán azt tudni, hogy 25-32 év közötti színésznőket keresnek a szerepre.

Ezenkívül a THS szerint a rajongók ne számítsanak a klasszikus 616-os Venom-féle öltözetre, helyette Brock az Ultimate Spider-Man képregényben bemutatott bio-szerkót ölti majd magára, ami egy újabb kapcsolat lesz közte és Pókember között, hiszen a ruhát atyáik készítették.

A Venom-film bemutatója 2018. október 5-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article
Wonder Woman

A Hidegháború idején játszódik majd a Wonder Woman 2.

Next Article

Az űrben folytatja a Halálos iramban széria?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!