x
Close


Közelgő események

Filmek

Egy korábbi Star Wars színészt erősítettek meg Rogue One cameora

A világ arra figyel most, hogy mely korábbi filmek szereplői kapnak helyet az első mellékszálon futó Star Wars-filmben.

  • Publishedaugusztus 6, 2016

A világ arra figyel most, hogy mely korábbi filmek szereplői kapnak helyet az első mellékszálon futó Star Wars-filmben.

Múltkor már megtanultuk azt, hogy a klasszikus Star Wars karakterek nem fognak feltűnni a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet filmben – ez nem teljesen igaz, ugyanis ott van Darth Vader, mint az Univerzum legikonikusabb alakja. Éjjel azonban jött a hír, hogy egy másik karakter is felbukkan majd pár képsor erejéig a filmben. Spoiler rész következik!

Jimmy Smits, aki Organa szenátort játszotta a Star Wars: A klónok támadása, illetve Sith-ek bosszúja című filmekben, megerősítést kapott, hogy visszatér a Zsivány Egyesben. A színészt próbálták faggatni, hogy milyen szerepre számítsunk, de semmit sem árult el, végig csak nevetett az interjú alatt. A The Talk tett fel pár kérdést a színésznek:

Mondhatod a „cameo” szót? [nevetés…] Kis részletet elmesélhetsz?

Bail Organa szanátor
Bail Organa szanátor

Organa szenátor Leia mostohaapja, miután a harmadik részben magához fogadta a lányt. A szenátorral az Egy új remény epizódban csak említés gyanánt találkozhatunk – a Halálcsillag felrobbantása pont elég volt -, addig a Rogue One új részben Mon Mothma-val (Genevieve O’Reilly), és a Lázadókkal sokkal fontosabb és nagyobb szerepet is kaphat. A film pilotja rendkívül egyszerű lesz: el kell lopni a Halálcsillag terveit.

Written By
Orosz Ferenc

Filmes újságíró, hazai és külföldi kiadványoknál egyaránt. Általában kritikákat közlök, valamint filmfesztiválokról tudósítok. Emellett filmesként is tevékenykedem, többnyire írói/rendezői pozícióban.