Uncharted

Egy izgalmas kalandról árulkodnak az Uncharted-film új képei

Előzetesről még hallani sem lehet.

Még ősszel mutatták meg a rajongóknak, hogy a Pókember franchise ifjú titánja, Tom Holland miként fest majd az Uncharted-film főszerepében. Most pedig a film hivatalos csatornáján jelent meg néhány izgalmas új kép a feldolgozásból, bár a főszereplőknek egyelőre még nyomuk sincs, mindössze néhány rejtélyes régiségről kaptunk képeket.

Szinte meseszerűnek tűnhet, de október végén a Sony Pictures büszkén jelentette be, hogy annyi év várakozás és csúszás után végre sikerült rögzíteni a filmet. A bejelentés után mindenki arra számított, hogy még 2021 előtt kapunk egy rövid teaser előzetest a filmből, ám se Pókemberként, se Nathan Drakeként nem mutatta meg magát Holland. Ameddig várunk az előzetesre, addig néhány műtárgyról kaptunk képet, melyek valószínűleg fontos szerepet kapnak majd a történetben.

A sztoriról mindössze annyit tudunk, hogy még az első videojáték eseményei előtti időkben játszódik majd, és amolyan eredettörténetként szolgál majd a főhősnek, amiben Mark Wahlberg játssza majd a fiatal kincsvadász mentorát, Sullyt. Rajtuk kívül Antonio Banderas, Sophia Ali és Tati Gabrielle is szerepet kap majd, előbbi lehet majd a főgonosz.

Már több rendező bicskája is beletört a projektbe. Korunk egyik legnagyobb rendezője, Travis Knight is megpróbálkozott vele, ám kreatív különbségre hivatkozva végül átadta a feladatot másnak. Rajta kívül Shawn Levy, Seth Gordon, Neil Burger és David O. Russell neve is kötődött a filmhez, de végül a Venomot jegyző, Ruben Fleischer lett a befutó, aki így kénytelen volt lemondani a folytatásáról (Venom 2.).

Az Uncharted-filmet 2021. július 16-án szeretnék bemutatni a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Chaos Walking

Daisy Ridley elmondása szerint agresszív és félelmetes jelzővel bélyegezték őt a Chaos Walking forgatásán

Next Article

Újabb információk a Hitman 3 kapcsán

Related Posts