Főoldal Előzetesek Egy hangot se! Befutott a Hang nélkül: Első nap végső előzetese
Előzetesek

Egy hangot se! Befutott a Hang nélkül: Első nap végső előzetese

Néhány nappal a Hang nélkül: Első nap bemutatója előtt egy új előzetes érkezett az idegenek inváziójáról.

196

Idén nyáron érkezik a Hang nélkül újabb része, de ezúttal egy kis csavarral. A Hang nélkül: Első nap nem folytatja az első két filmben szereplő család történetét. Ezúttal Michael Sarnoski rendező vette át a stafétabotot John Krasinski-től egy eredettörténet erejéig, amely megmutatja, hogyan vették át a pusztító idegenek az irányítást bolygónk felett.

A 2021-es folytatásban mindenki azt várta, hogy választ kapunk az idegenek eredetére, miért jöttek a bolygónkra, és milyen cél vezérli a szörnyeket. Egyikre sem kaptunk választ, de majd most. Az ígéret szerint választ kapunk arra az előzményfilmből, hogyan jött létre az Abbott családot terrorizáló invázió. Az új film a feje tetejére állítja a dolgokat, mivel az idegenek invázióját egy olyan nagyvárosban mutatja be, amely sohasem alszik.

Az eddigi előzetesekben már láttuk, hogy az idegenek érkezésével káosz lesz úrrá az utcákon. Mivel a franchise legújabb fejezete az első napon és New Yorkban játszódik, kicsi az esélye annak, hogy összefutunk John Krasinski és Emily Blunt karakterivel, helyettük Lupita Nyong’o és Joseph Quinn harcolnak az életükért. Most pedig néhány nappal a film premierje előtt a Paramount Pictures bemutatta a végső előzetest.

A nézők már kaptak betekintést abba, hogy az emberek hogyan élték meg az invázió első napját egy visszaemlékezésen keresztül a második rész elején, de a dolgok egészen máshogy alakulnak majd a lenti előzetes alapján, amint a szörnyek megérkeznek a bolygónkra.

Az eredeti Hang nélkül cselekményén keresztül az Abbot-családot ismerhettük meg, akik a túlélésért küzdenek egy poszt-apokaliptikus környezetben, amelyet egy idegen invázió okoz. A lények nem látnak, és a hallásukra hagyatkozva tájékozódnak. A horrorthriller-filmsorozat főszereplői próbálnak hang nélkül életben maradni ebben a zord és kegyetlen világban.

Hang nélkül: Első nap 2024. június 27-én kerül bemutatásra a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Hang nélkül: Első nap
Előzetesek

Az idegenek érkezését már magyar szinkronnal is megnézhetjük a Hang nélkül: Első nap előzetesében

A földönkívüli lények érkezését nézhetjük meg a Hang nélkül: Első nap előzetesében.

Hang nélkül: Első nap
Előzetesek

A Hang nélkül: Első nap előzetese felfedte, hogy kezdődik az idegenek inváziója

A földönkívüli lények érkezését nézhetjük meg a Hang nélkül: Első nap előzetesében.