Főoldal Előzetesek A Hang nélkül: Első nap előzetese felfedte, hogy kezdődik az idegenek inváziója
Előzetesek

A Hang nélkül: Első nap előzetese felfedte, hogy kezdődik az idegenek inváziója

A földönkívüli lények érkezését nézhetjük meg a Hang nélkül: Első nap előzetesében.

254

Megérkezett a Hang nélkül: Első nap, a franchise előzményfilmjének első nagy előzetese. A Michael Sarnoski rendezésében érkező nagyjátékfilm azt hivatott bemutatni, hogyan kezdődött mindaz, amelynek következményeit már megismerhettünk két részből. A most érkező film az idegenek invázióját mutatja be, és a világnak meg kell tanulnia hang nélkül élni.

A trailer bepillantást enged abba, hogy mi játszódott le a bolygón, mielőtt megismerhettük volna azt a disztópikus környezetet a Hang nélkül első két filmjében. A készítők, John Krasinksi, Bryan Woods és Scott Beck korábban már kijelentették, hogy az idegenek nem a Földről származnak, de eredetükre eddig nem kaptunk választ. Hogy ezekre a kérdésekre választ kapunk-e ebből a filmből, még nem nem tudni. De arra mindenképpen jó lesz, hogy a rajongók végre lehetőséget kapjanak arra, mi játszódott le olyan helyeken, mint például New York City – ugyanis az előzményfilm a Nagy Almában játszódik. A Hang nélkül: Első nap főszereplői Lupita Nyong’o, Joseph Quinn, Alex Wolff és Djimon Hounsou, akik először szembesülnek ezekkel a vak, de kifinomult hallással rendelkező földönkívüli lényekkel. A nyáron érkező film az első két film eseményei előtt játszódik.

A nézők már kaptak betekintést abba, hogy az emberek hogyan élték meg az invázió első napját egy flashback-szekvencián keresztül a második részben, de a dolgok egészen máshogy alakulnak majd a lenti előzetes alapján, amint a szörnyek megérkeznek a bolygónkra.

Az eredeti Hang nélkül cselekményén keresztül az Abbot-családot ismerhettük meg, akik a túlélésért küzdenek egy poszt-apokaliptikus környezetben, amelyet egy idegen invázió okoz. A lények nem látnak, és a hallásukra hagyatkozva tájékozódnak. A horrorthriller-filmsorozat főszereplői próbálnak hang nélkül életben maradni ebben a zord és kegyetlen világban.

A Hang nélkül: Első nap 2024. június 27-én kerül bemutatásra a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Hang nélkül: Első nap
Előzetesek

Az idegenek érkezését már magyar szinkronnal is megnézhetjük a Hang nélkül: Első nap előzetesében

A földönkívüli lények érkezését nézhetjük meg a Hang nélkül: Első nap előzetesében.

Hang nélkül
Filmek

A Hang nélkül: Első nap inkább dráma, mint horrorfilm egy színész szerint

A szörnyek érkezését mutatja be a Hang nélkül: Első nap.

Hang nélkül
Filmek

John Krasinski több képet is megosztott az A Quiet Place: Day One forgatásának első napjáról

Forog a Hang nélkül újabb része, amiről a franchise atyja megosztott néhány...