Főoldal BREAKING Eddie Murphy visszatért Axel Foley szerepében a Beverly Hills-i zsaru 4. első hivatalos fotóján
BREAKINGFilmek

Eddie Murphy visszatért Axel Foley szerepében a Beverly Hills-i zsaru 4. első hivatalos fotóján

Jövőre érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.

3.9k
Beverly Hills-i zsaru
Forrás: Paramount Pictures

Mark Molloy rendezésében érkezik jövőre a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley a Netflix műsorára. Eddie Murphy visszatér Axel Foley szerepében, aki egy detroiti zsaru, nyomozásai során útja mindig a napfényes és csillogó Beverly Hillsbe vezet. A folytatást 2024-re tervezik, az Empire pedig hétfőn közzétette az első hivatalos fotót a filmből.

A nagy visszatérő Murphy látható Axel Foley szerepében az alábbi képen, és elnézve ezt a képet, a főszereplő nem sokat változott a legutóbbi 1994-es kalandja óta. Még mindig ugyanazt a felsőt és nadrágot hordja, mint legutóbb.

“Bármikor, amikor [Murphy] besétál a forgatásra, sosem tudhatod, mit fogsz kapni” – mondta az Empire-nek Jerry Bruckheimer, aki szintén visszatért a produceri székbe. “És ez mindig elég zseniális. Minden nap, amikor ott van, visszarepít a 80-as évekbe.”

A filmben Murphy mellett több visszatérő sztár is feltűnik majd, köztük Judge Reinhold, Paul Reiser és Bronson Pinochet. Eközben a szereplőgárda újonnan érkezett tagja Taylour Paige mint Axel lánya, egy büntetőjogi védőügyvéd, aki apját kéri fel, hogy segítsen egy kaliforniai ügyben – ezzel ismét visszahozza őt Beverly Hillsbe. Kevin Bacon is feltűnik a Los Angeles-i rendőrség különleges egységének tisztjeként, míg Joseph Gordon-Levitt Axel új partnerét alakítja majd Kaliforniában. Bruckheimer ezzel így viccelődött: “Axel mellé kerül, és együtt hisztérikusak”.

Bruckheimer továbbá elmondta, hogy a film mögött valódi “érzelmek” is vannak, tehát sokkal többről van szó, mint egyszerű vígjátékról. Bár a nosztalgia teljes mértékben jelen lesz, a producer azt is megjegyezte: “Ez az érzelmekről szól. Nem számít, mennyire vicces, mennyi nagyszerű akció van benne, az egész az érzelmekről szól”.

Murphy nemrég a People kérdésére elmondta, hogy nehéz volt a visszatérés. “Én játszottam Axel Foley-t, amikor húszéves voltam. Már nem vagyok a húszas éveimben.”

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley 2024-ben kerül a Netflixre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Közelgő események

Még több a témában...

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmkritikák

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley kritika

Ártalmatlan lett a nagyszájú zsaru legújabb bevetése.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley
Filmek

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley után jöhet az 5. rész?

Júliusban érkezik a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley.