Wide Screen
Image default
Gamer

[E3 2019] Újabb információk láttak napvilágot a Halo Infinite-ről

Most újabb információkat tettek közzé a készülő Halo játékkal kapcsolatban.

Nagyon várjunk már az új Halo játékot, régen érkezett már alkotás Master Chief világában. Utoljára a Halo 5 Guardians jelent meg, amelynek ugyan az a 343 Industries volt a fejlesztője, mint aki az Infinite-nek is. Eddig csak egy kedvcsinálót kaptunk, amely a világot volt hívatott most bemutatni. Brad Sams technikai újságíró szerint, azonban egy játékmenet videót is fognak prezentálni az E3 során. Lesz benne viszont egy kisebb csavar.

Azt találta szivárogtatni, hogy nem a legújabb generációs Xbox-on és még csak nem is Xbox One-on fog futni a demó. Egy izmosabb PC lesz az alap, viszont az irányítást Xbox kontrollerrel fogják megoldani. Az író szerint azért van erre szükség, mert a jelenlegi generációs konzolok nem eléggé erősek már ahhoz, hogy kellően impresszíven tudják prezentálni a játékot. Az azonban nem tiszta, hogy a Microsoft miért nem az egyik új generációs gépen mutatják meg azt. 

Sokáig készült már a játék, hiszen egy teljesen új motorra kellett felépíteniük az eszközkészletet a 343-s srácoknak. A stúdió vezetője nyilatkozta, hogy a Slipstream Engine minimum annyira a számítógépes felhasználókat tartotta szem előtt mint az Xboxosokat. Így egy kicsit jobban megbocsátható, hogy nem egy saját konzolon tartják majd a bemutatót. Az E3-on majd többet is megtudhatunk az Infinite-ről.

Még több a témában...

Újabb félig-meddig ingyenes Battle Royale áprilisban!

Héja Szabolcs

Befutott egy új előzetes a Hitman 2 kiegészítőjéről

Héja Szabolcs

Végre itt a tavasz, várnak az akciók 2. rész!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább