Wide Screen
Image default
Játékok

[E3 2019] Így néz ki mozgás közben a Star Wars Jedi: Fallen Order!

Az EA egy nagyon mutatós játékmenetet villantott az EA Play keretein belül számunkra, amely nagyon ígéretessé teszi a játékot.

Végre megláthattuk mit is tud a Star Wars Jed: Fallen Order élesben. A tegnapi nap folyamán megrendezésre került az EA Play. Rengeteg más játék mellett bepillantást nyerhettünk a Respawn legújabb Star Wars címébe is, amely elképesztően jól néz ki. Cal Kestis remekül bánik az erővel és a fénykarddal, padawan létéhez képest. Most 15 perc vágatlan gameplayt láthatunk a jedi kalandból.

Ahogy ígérték, történetközpontú és lineáris játék képében tetszeleg. A grafika egészen látványos, remekül sikerült lavírozniuk a pálya különböző adottságaival felruházott terepei között. Rendkívül jól nézett ki, amikor egy sötét helyet a kardjának fényével világított be. A harcrendszer is eltaláltnak néz ki, hiszen a mezei rohamosztagosok egy-egy csapástól megfekszenek, amely növeli a fénykard “súlyának” érzését.

Saját úrhajónk is lesz a Stranger Mantis személyében, amely kívül-belül teljes mértékben testre szabhatónak bizonyul majd. Ezzel lehet utazgatni különböző bolygók között valós időben. Nem csak a fő küldetéseket csinálhatjuk meg, hanem szabadon is kószálgathatunk majd ide-oda. Nagyon reméljük, hogy nem siklik ki a pályáról a Respawn és végre egy nagyon szórakoztató játékot kapunk, amely egy-egy új jelenetet mutat be az univerzumból. Többet valószínűleg ma tudunk meg a Microsoft konferenciáján. Várjuk már a november 15-öt.

Még több a témában...

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

Diego Luna a Cassian Andor-sorozat forgatásáról csevegett, amibe Tony Gilroy rendezőt is bevonják majd

Kévés Bence Mihály

A Darth Vader képregény szerint a történet egyik kulcsszereplője mégsem halt meg

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon