[E3 2019] Egyre valószínűbb az új Xbox bemutatója

Úgy néz ki, tényleg bemutatják a redmondiak az új konzoljukat az E3-on.

Úgy néz ki, tényleg bemutatják a redmondiak az új konzoljukat az E3-on.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Microsoft végre leleplezi az új Xboxot/Xboxokat. Most egy twitter bejegyzés miatt lehetünk egy kicsit pozitívabbak ilyen ügyben. Éppen ideje lenne, hiszen az új PS-ről már hivatalos információkat is kaptunk, még a Microsoft konzoljáról csupán pletykák terjednek. Ráadásul a Sony nem lesz ott az E3-on, szóval kiváló lehetőség ez a redmondiak előtt, hogy ellopják a showt.

A bejegyzés úgy szól, hogy “ felfedeztünk valami újat “. Így, ennyire a következő generáció nyakán és a rengeteg híresztelés után igazán kézenfekvő lenne az Xboxra gondolni. Valószínűleg ezt is fogjuk kapni, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Nintendo-val sokat pletykált együttműködésről is lehet szó, minden esetre érdekes lenne látni switch konzolokat Xbox live-al felvértezve. Bárhogy is legyen, érdekes dolgokat fogunk kapni a Microsoft-tól az már biztos.

Amit eddig a sok-sok hír alapján következtethetünk a MS-től az a két konzol megléte. Tehát (ellentétben a Sony-val) nem egy, hanem kettő darab konzol is fog érkezni tőlük. A gyengébb a Lockhart kódnévre hallgat, specifikációi körülbelül a PS4 Pro szintjén találhatóak és nagyon kedvező áron fog forgalomba kerülni. Az erősebb változat az Anaconda kódnevet viseli, amely izmosabb mint a PS5 azonban drágább is lesz annál. Ezek a pletykák reméljük jövő héten megerősítést nyernek majd.

Total
10
Shares
Previous Article
Wonder Woman

Wonder Woman ilyen külsővel tér vissza a folytatásban

Next Article
Fantasztikus Négyes

A Marvel Studios 2022-es bemutatkozást tűzött ki a Fantasztikus Négyes előtt?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!