Főoldal Filmek Dwayne “The Rock” Johnson kikövette a Black Adam és a Warner Bros. Discovery közösségi oldalait?
Filmek

Dwayne “The Rock” Johnson kikövette a Black Adam és a Warner Bros. Discovery közösségi oldalait?

A jelek szerint ennyi volt az ambíciós terveknek, hogy Black Adammel szülessen újjá a DC Univerzum.

546
Black Adam

Dwayne “The Rock” Johnson napjaink egyik, hanem a legnagyobb hollywoodi sztár a bolygón, sikerfilmet sikerfilmre halmoz. Mint mindenkinek ezen a bolygón, neki is lehetnek rossznapjai, időről időre neki is becsúszhat egy rosszabb projekt a sok kasszasiker mellé. A The Rock főszereplésével október elején került bemutatásra a Black Adam, ami sajnos az adatok alapján megbukott a mozikasszáknál.

Ne éljünk álomvilágban, bármennyire is az ellenkezőjét állítják a fanatikus rajongók, a film megbukott mind anyagilag, mind szakmai szemmel. Nagyok voltak az elvárások, amit részben maga Johnson állított fel a merész kijelentéseivel, hogy Black Adammel átrendezik a DC hierarchiáját. Ez nem következett be, és úgy tűnik, hogy az elmúlt hónapok történései után a színész végzett a szerepével, elhatárolódik a filmet készítő stúdiótól.

The Rock visszavonta a követést mind a Black Adam, mind a Warner Bros. Discovery Instagram-fióknál. Ez sokak szerint egyet jelent azzal, hogy a The Rock teljesen lemondott a DC Univerzumról, és arról, hogy még visszatérhet a jövőben. A The Rock szavaival élve azt is mondhatnánk, hogy azért követte ki ezeket a fiókokat, mert megváltozott “a hatalmi hierarchia a DC univerzumban”. A Warner Bros. író/rendezője és a DC Studios új társ-vezérigazgatója, James Gunn lehet az egyik oka a jelenlegi DCEU megszűnésének.

A reggeli hírekre gyorsan reagált a The Rock a közösségi oldalán, és tagadott bármit. Azzal védekezett, hogy eddig sem követte őket Instagramon, majd később “őrülten mérgező időnek és kultúrának” nevezte a most kialakult helyzetet. Itt valószínűleg arra akart utalni, hogy tűz alá került Black Adam, új korszak kezdődik a DC Univerzumnál.

olyan pletykák kavarogtak, miszerint a Rock lekoptatta korábbi munkaadóit az oldalon, gyorsan a Twitteren cáfolta ezeket az állításokat, és véget vetett a történetnek.

Gunn nagy változásokat eszközöl a DC-univerzumban. A hét elején azzal kezdődött, hogy bejelentettek egy új Superman-filmet Henry Cavill nélkül. A DC Univerzum rebootot kap, azaz a mostani színészek nélkül képzelik el a jövőt. Mondanunk sem kell, hogy csalódással fogadták világszerte a hírt, különösen azok után, hogy Cavill vendégszerepet kapott a Black Adam stáblista alatti jelenetben, majd a jelenet után Cavill megerősítette, hogy visszatér Acélemberként.

A film gyenge teljesítménye, valamint a Cavill leváltásáról szóló hírek bosszantották a WWE egykori bajnokát. Johnson szorgalmazta, hogy Black Adam más karakterekkel is megküzdjön, és valószínűleg egy saját Batman Superman ellen típusú filmet szeretett volna, hogy összecsapjon Cavillel.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események