Főoldal Filmek Dwayne Johnson szűkszavúan reagált a hírre, hogy talán Black Adamnek sem lesz helye a DC Univerzumban
Filmek

Dwayne Johnson szűkszavúan reagált a hírre, hogy talán Black Adamnek sem lesz helye a DC Univerzumban

Érthető Dwayne Johnson reakciója, hogy talán Black Adamről is lemondhatunk.

140
Black Adam

A Black Adam sztárja, Dwayne Johnson még csak most reagált a tegnap este megjelent nagy jelentésre, miszerint a DC Univerzum teljes újraindításáról van szó és a Snyderverse totális eltörléséről. A jelentés szerint a most megismert karaktereket elfelejthetjük, vagy legalábbis a mostani színészeket, mert James Gunn és Peter Safran tiszta lappal szeretne nekivágni.

A The Rock is reagált a hírre, és úgy tűnik, a színész továbbra is biztos benne, hogy Black Adam még visszatér a folytatásban. Tegnap este a The Hollywood Reporter hozta le, hogy a DC Studios társvezetőinek, James Gunnnak és Peter Safrannak milyen tervei vannak a DC Univerzummal. Bár a lap kiemelte, hogy a dolgok még nem véglegesek, minden nagyon képlékeny, de a dolgok állása szerint a franchise teljes újraindítása és átszervezése a cél – és ez azt jelentheti, hogy búcsút kell vennünk Gal Gadotnak (Wonder Woman), Jason Momoanak (Aquaman) és még Henry Cavill (Superman) visszatérése sem garantált, hiába kapott vendégszerepet a Black Adam stáblistája alatt.

Ezzel egyidőben megjelent a Deadline ellentmondó jelentése, miszerint Black Adam is áldozatul esik a nagy átszerveződésnek, és állítólag már le is állították a folytatás, valamint egy spinoff előkészítését. A főszereplőt alakító Dwayne Johnson viszont továbbra is kitart amellett, hogy a Black Adam nyereséges lesz, és továbbra is bízik benne, hogy filmjével újjászületik a franchise. A színész közösségi oldalán egyszerűen porhintésnek nevezte az elmúlt napok eseményeit.

A THR azt is megjegyezte, hogy Johnson “a visszatérő Cavill szerepeltetésével, és saját kapcsolata a DC-vel nem biztos, hogy megkedvelteti őt az új vezetőséggel”. Bármi megtörténhet, de azért jól mutatja, hogy még napjaink legnagyobb filmsztárjával sem döntött kasszált a Black Adam, amit szétszedtek a kritikusok, és a stúdió is egészen sajátos formában reklámozta a filmet a közösségi felületén. Gunn nemrég világossá tette, hogy csak ő és Safran tudják, mi folyik valójában a színfalak mögött, nincs kőbe vésve semmi sem.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...