x
Close


Közelgő események

Filmek

Dwayne Johnson szűkszavúan reagált a hírre, hogy talán Black Adamnek sem lesz helye a DC Univerzumban

Érthető Dwayne Johnson reakciója, hogy talán Black Adamről is lemondhatunk.

Dwayne Johnson szűkszavúan reagált a hírre, hogy talán Black Adamnek sem lesz helye a DC Univerzumban
  • Publisheddecember 8, 2022

A Black Adam sztárja, Dwayne Johnson még csak most reagált a tegnap este megjelent nagy jelentésre, miszerint a DC Univerzum teljes újraindításáról van szó és a Snyderverse totális eltörléséről. A jelentés szerint a most megismert karaktereket elfelejthetjük, vagy legalábbis a mostani színészeket, mert James Gunn és Peter Safran tiszta lappal szeretne nekivágni.

A The Rock is reagált a hírre, és úgy tűnik, a színész továbbra is biztos benne, hogy Black Adam még visszatér a folytatásban. Tegnap este a The Hollywood Reporter hozta le, hogy a DC Studios társvezetőinek, James Gunnnak és Peter Safrannak milyen tervei vannak a DC Univerzummal. Bár a lap kiemelte, hogy a dolgok még nem véglegesek, minden nagyon képlékeny, de a dolgok állása szerint a franchise teljes újraindítása és átszervezése a cél – és ez azt jelentheti, hogy búcsút kell vennünk Gal Gadotnak (Wonder Woman), Jason Momoanak (Aquaman) és még Henry Cavill (Superman) visszatérése sem garantált, hiába kapott vendégszerepet a Black Adam stáblistája alatt.

Ezzel egyidőben megjelent a Deadline ellentmondó jelentése, miszerint Black Adam is áldozatul esik a nagy átszerveződésnek, és állítólag már le is állították a folytatás, valamint egy spinoff előkészítését. A főszereplőt alakító Dwayne Johnson viszont továbbra is kitart amellett, hogy a Black Adam nyereséges lesz, és továbbra is bízik benne, hogy filmjével újjászületik a franchise. A színész közösségi oldalán egyszerűen porhintésnek nevezte az elmúlt napok eseményeit.

A THR azt is megjegyezte, hogy Johnson “a visszatérő Cavill szerepeltetésével, és saját kapcsolata a DC-vel nem biztos, hogy megkedvelteti őt az új vezetőséggel”. Bármi megtörténhet, de azért jól mutatja, hogy még napjaink legnagyobb filmsztárjával sem döntött kasszált a Black Adam, amit szétszedtek a kritikusok, és a stúdió is egészen sajátos formában reklámozta a filmet a közösségi felületén. Gunn nemrég világossá tette, hogy csak ő és Safran tudják, mi folyik valójában a színfalak mögött, nincs kőbe vésve semmi sem.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.