Szárnyas fejvadász 2049

Denis Villeneuve nyitott, hogy újabb Szárnyas fejvadász-filmet forgasson

A Szárnyas fejvadász 2049-et is jegyző Denis Villeneuve nyitott rá, hogy visszatérjen, ám ezúttal egy másmilyen filmet készítene.

A Szárnyas fejvadász 2049-et is jegyző Denis Villeneuve nyitott rá, hogy visszatérjen, ám ezúttal egy másmilyen filmet készítene.

Ridley Scott legendás rendezőtől az 1982-ben bemutatott Szárnyas fejvadász folytatását nagyon vártuk, azonban mikor 2017-ben kijött a Szárnyas fejvadász 2049, kissé csalódást okozott a stúdiónak, hiszen elmaradt a várt siker, nem robbantott kasszát a film. Mindezek ellenére egy tökéletes filmről beszélünk, a kritikák áradoztak a folytatásról, mind képi, mind pedig narratíva szempontból.

Most az Empire Magazine készített interjút Denis Villeneuve rendezővel, aki még mindig nagy rajongója a Szárnyas fejvadász univerzumnak, s kész visszatérni egy új filmre, ám ezúttal egy új irányba vinné el a történetet.

A kérdés csak az, hogy mennyire lehet meggyőzni a rajongókat, akik sem az első részért, sem a másodikért nem lelkesedtek, nem igazán állt közel hozzájuk az elnyújtott játékidő és a vontatott történet. Azt sem lehet kifürkészni, hogy egy folytatás, vagy egy új irány állna közelebb a nézőkhöz.

Szárnyas fejvadász 2049
Total
23
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Dragon Ball Z: Kakarot

Next Article
Doctor Strange Voodoo Testvér

Voodoo Testvér is bemutatkozhat a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!