Wide Screen
Image default
Filmek

Denis Villeneuve nyitott, hogy újabb Szárnyas fejvadász-filmet forgasson

A Szárnyas fejvadász 2049-et is jegyző Denis Villeneuve nyitott rá, hogy visszatérjen, ám ezúttal egy másmilyen filmet készítene.

Ridley Scott legendás rendezőtől az 1982-ben bemutatott Szárnyas fejvadász folytatását nagyon vártuk, azonban mikor 2017-ben kijött a Szárnyas fejvadász 2049, kissé csalódást okozott a stúdiónak, hiszen elmaradt a várt siker, nem robbantott kasszát a film. Mindezek ellenére egy tökéletes filmről beszélünk, a kritikák áradoztak a folytatásról, mind képi, mind pedig narratíva szempontból.

Most az Empire Magazine készített interjút Denis Villeneuve rendezővel, aki még mindig nagy rajongója a Szárnyas fejvadász univerzumnak, s kész visszatérni egy új filmre, ám ezúttal egy új irányba vinné el a történetet.

Ez egy nagyon inspiráló hely, a Szárnyas fejvadász világ. A problémát a folytatás szó jelenti. Úgy gondolom, hogy a mozinak eredeti történetekre van szüksége. Ám ha engem kérdeztek, hogy szeretnék-e visszatérni ebbe az univerzumba egy kicsit másmilyen megközelítésben, akkor igent mondanék rá. Ennek a projektnek saját lábán is meg kellene állnia. Valamit leválasztanánk mindkét másik filmtől. Egy noir stílusú detektív film lenne a jövőben… Néha felébredek éjjel és erről álmodozom.
Denis Villeneuve

A kérdés csak az, hogy mennyire lehet meggyőzni a rajongókat, akik sem az első részért, sem a másodikért nem lelkesedtek, nem igazán állt közel hozzájuk az elnyújtott játékidő és a vontatott történet. Azt sem lehet kifürkészni, hogy egy folytatás, vagy egy új irány állna közelebb a nézőkhöz.

Szárnyas fejvadász 2049

Még több a témában...

Kiszivároghatott Denis Villenuve Dűne-filmjének logója

Vigh Martin

Elcsattant a csapó, Budapesten forog a Dűne remake

Kévés Bence Mihály

Jason Momoa is csatlakozhat Denis Villeneuve Dűne remakejéhez

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon