Főoldal Játékok Decemberben jön a Puyo Puyo Tetris 2
Játékok

Decemberben jön a Puyo Puyo Tetris 2

Szórakoztató agytorna a hosszú, téli hónapokra.

645
Puyo Puyo Tetris 2

Pakold egymásra, kapcsold össze és kombináld az elemeket a győzelemért a két legjobb puzzle legenda tökéletes párosításában! A Puyo Puyo Tetris 2-ben a játékosok egy vadonatúj, fergeteges történet részesei lehetnek eklektikus karakterek egész sora oldalán az Adventure módban. Valamint új stratégiákat dolgozhatnak ki a különleges tárgykártyákkal a Skill Battle módban.

Japán egyik legnépszerűbb játékmárkája, a Puyo Puyo, és az egyik legismertebb videójátéksorozat, a Tetris játékmenetét tökéletesen összemosva a játék egy igazán sajátos élményt kínál addiktív puzzle kihívásokkal, rengeteg tartalommal. Az elődje függőséget okozó játékmenetét kiterjesztő folytatás tele van szórakoztató, új játékmódokkal. Melyekben a játékosok Puyokat pukkaszthatnak és alakzatokat forgathatnak egyedül, vagy akár barátaikkal offline és online egyaránt! A Puyo Puyo Tetris 2 2020. december 8-án jelenik meg Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, valamint 2020 végén PlayStation 5-re. Természetesen a játékot elég egyszer megvenni és automatikusan használhatjuk az új generációs eszközökön.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.