Decemberben érkezik meg a Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition

Kibővített kaland következik.

A közkedvelt sorozat első alkalommal érkezik meg Xbox-ra, a játék pedig megjelenésekor a Game Pass részeként is elérhető lesz a konzolra és PC-re egyaránt, ezzel egy új közönségnek elhozva egyedi művészeti stílusát és gazdag narratíváját.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition egy lenyűgöző és kihagyhatatlan kalandot ígér az RPG rajongóknak. Tökéletes első lépés a Dragon Quest világába. A játékosok a Luminary, egy üldözött hős veszedelmes utazását követhetik figyelemmel, akinek fel kell fednie sorsa rejtélyeit egy sor karizmatikus szereplő és támogató karakter oldalán. Kalandjuk kontinenseken és óceánokon át vezeti őket, mely során felfedezik a baljóslatú fenyegetést, ami világukat veszélyezteti. A 2017-es játék több, mint 100 órányi tartalmát kiegészítve, ez a definitív változat egy sor fejlesztést is hoz magával, köztük:

  • Új karakter melléktörténetek– Tudj meg még többet lenyűgöző útitársaidról az egyedi melléktörténeteken és kalandokon keresztül.
  • Retro 2D mód – A lélegzetelállító 3D-s látvány mellett a játékot akár retro ihletésű, 16-bites klasszikus RPG grafikával is élvezheted.
  • Japán szinkron – Az eredeti angol szinkron mellett a játékot akár teljes egészében a vadonatúj japán szinkronnal is élvezheted.
  • Teljesen hangszerelt zenék – Bármikor válthatsz az eredeti szintetizált vagy a szimfonikus zenék között, ahogy beutazod Erdrea világát.
  • Photo mód – Örökítsd meg kalandodat a tökéletes képpel. Rendezd át a karaktereket, állítsd pózba őket, válts kameraszöget és használd ki a Photo mód számos más lehetőségét.

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition 2020. december 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Total
0
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Superman a fekete jelmezében sétált be a Snyder-féle Az Igazság Ligája új klipjében

Next Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder inkább megsemmisíti Az Igazság Ligája rendezői változatát, ha fel kell használni Joss Whedon jeleneteit

Related Posts