Close


Közelgő események

Filmek

Deadpool nem akárhogy üdvözölte, hogy a Disney bekebelezte a Foxot

Tegnap a 21th Century Fox hivatalosan is a The Walt Disney tulajdonába került, amit a legnagyobb Marvel szájhős, Deadpool sem hagyott szó nélkül.

Deadpool nem akárhogy üdvözölte, hogy a Disney bekebelezte a Foxot
  • PublishedMarch 21, 2019

Tegnap a 21th Century Fox hivatalosan is a The Walt Disney tulajdonába került, amit a legnagyobb Marvel szájhős, Deadpool sem hagyott szó nélkül.

Szerda hajnalban lezárult a The Walt Disney és a 21th Century között a hónapok óta tartó felvásárlási procedúra, és ezek után nem túlzás kijelenteni, hogy a Disney alighanem az évszázad egyik legnagyobb üzletét ütötte nyélbe a Fox felvásárlásával, melynek köszönhetően a mikiegeres cég olyan franchise jogokra tett szert, mint a Deadpool, az X-Menek, a Fantasztikus Négyes, az Avatar, az Alien, a Predator, a Kingsman és még sorolhatnánk Hollywood legnagyobb kasszasikereit.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Röviddel a hír után Ryan Reynolds egy képet osztott meg Deadpool karakteréről, aki egy Disney buszon ül Miki egeres fülekkel és a következő felirattal:

Olyan érzés, mint Pool első napja.

Reynolds tud valamit, amit mi még nem? Vagy csak jó szokásához híven ezúttal is szórakozik? A Disney szerencsére korábban már megerősítette, hogy valamennyi alkotást bemutatnak, amin a Fox dolgozott az elmúlt időben, köztük az X-Men: Sötét Főnixet – kivéve talán az Új Mutánsokat, ami menthetetlen állapotban van -, illetve Bob Iger arra is ígéretet tett, hogy nem vetnek véget a R-besorolású alkotásoknak, így nem kap kaszát a Deadpool franchise, s jöhet a harmadik rész. Az már más kérdés, hogy milyen irányba viszik a történetet, és a jövőben Deadpool is a Marvel Moziverzum részét képezi-e, vagy továbbra is önálló franchiseként tekinthetünk majd rá.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.