Főoldal Előzetesek [DC FanDome] Nagyon adja a Peacemaker – Békeharcos első előzetese, tahóbb a főhős, mint volt
Előzetesek

[DC FanDome] Nagyon adja a Peacemaker – Békeharcos első előzetese, tahóbb a főhős, mint volt

Nem tanult semmit, még hülyébb a Békeharcos.

370

Magyar idő szerint este hét órakor elrajtolt az idei nagy DC és Warner virtuális találkozó. Az HBO Max a DC FanDome alatt mutatta be az első előzetest James Gunn a Peacemaker – Békeharcos sorozatához, miközben azt is megerősítették, hogy a sorozat 2021. január 13-án, csütörtökön lesz elérhető a streamingszolgáltató könyvtárában.

Bár a The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag sokakat nem győzőtt meg, s így a karakterek sem nyerték el a rajongók tetszését, de ezzel mit sem törődve, a Warner Bros. gyorsan továbblépett, s már a mozifilm bemutatója előtt leforgatták a spinoff-sorozatot a film egyik főkarakteréhez. Békeharcosnak tahó, rossz oldalát már láttuk a filmben, a sorozatból pedig az emberi oldalát is megismerhetjük. De Békeharcos mellett bemutatkozik ég Vigilante és egy Judomasterre nagyon hajazó karakter.

A hivatalos szinopszis szerint a Peacemaker – Békeharcos annak a karakternek az eredetét fogja bemutatni, akit John Cena először James Gunn rendezőtől a 2021-es The Suicide Squad című filmben alakított. Egy lenyűgözően dicsekvő ember, aki mindenáron a békében hisz, nem számít, hány embert kell megölnie, hogy ezt elérje.

A 8 részesre tervezett sorozatban egyaránt jut akcióból és humorból, amelyet James Gunn írt és több epizódot rendezett is. A felsorolt karaktereken kívül feltűnik még a sorozatban Danielle Brooks (Orange Is the New Black, The Color Purple) Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja; Perry Mason) Jennifer Holland (Brightburn – A lángoló fiú, American Horror Story), Chris Conrad (Perpetual Grace, LTD. Patriot) és Steve Agee. Gunn és The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag producere, Peter Safran a sorozat executive producere, Cena pedig társ-producere. A Peacemaker a DC karakterein alapul, és a Gunn-féle Troll Court Entertainment és a The Safran Company gyártotta a Warner Bros. Televisionnel közösen.

Peacemaker – Békeharcos 2022. január 13-án debütál az HBO Maxen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...