Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

[DC FanDome] Batman halott, de négy tanítványa őrzi tovább Gothamet

Erre megérte várni!

Megtörtént a Gotham Knights bejelentése. Az internet népe napról-napra izgatottabb lett amikor megkezdte a legújabb Batman tematikájú játék marketingkampányát a Warner Bros. Montreal csapata. Jól őrizték a titkokat, szinte semmi biztosat nem tudhattunk a mai napig a projektről, de a héten végre megérkeztek a biztató jelek, mely szerint a DC FanDome eseményen lerántják a leplet a szárnyas detektív legújabb kalandjáról.

A Gotham Knights fenti trailerének láttán több okból is összeszorul a szívünk. Először is, mert azzal csapunk a történet közepébe, hogy Gotham őre, Batman halott. Ám a rend fenntartását továbbra is módunkban áll kivitelezni, ugyanis négy növendéke Robin, Batgirl, Nightwing és Red Hood készen állnak a helyébe lépni. Erre bizony lehetőségünk lesz egyedül, helyi kétjátékos vagy online több játékos módokban. A nyílt világú bűnüldözés 2021-ben érkezik PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X platformokra

A fenti játékmenet videó a játék korai alfa változatából való, ennek ellenére elég szemkápráztató amit láthatunk. Külön öröm, hogy az olyan nagy nevű ellenfelek mellett mint Mr. Freeze, igaznak bizonyult a Baglyok Bíróságának bevonása is a történetbe. A titkos társaság biztos kellemesen megcsavarja majd az eseményeket. Mi már alig várjuk, hogy a kezeink közé kaparinthassuk a Gotham Knights-ot.

Még több a témában...

HDR-ben a közelmúlt összes látványos trailere

Sinka Tamás

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Sinka Tamás

Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat