Főoldal Játékok [DC FanDome] Batman halott, de négy tanítványa őrzi tovább Gothamet
JátékokBREAKING

[DC FanDome] Batman halott, de négy tanítványa őrzi tovább Gothamet

Erre megérte várni!

636
Gotham Knights reveal

Megtörtént a Gotham Knights bejelentése. Az internet népe napról-napra izgatottabb lett amikor megkezdte a legújabb Batman tematikájú játék marketingkampányát a Warner Bros. Montreal csapata. Jól őrizték a titkokat, szinte semmi biztosat nem tudhattunk a mai napig a projektről, de a héten végre megérkeztek a biztató jelek, mely szerint a DC FanDome eseményen lerántják a leplet a szárnyas detektív legújabb kalandjáról.

A Gotham Knights fenti trailerének láttán több okból is összeszorul a szívünk. Először is, mert azzal csapunk a történet közepébe, hogy Gotham őre, Batman halott. Ám a rend fenntartását továbbra is módunkban áll kivitelezni, ugyanis négy növendéke Robin, Batgirl, Nightwing és Red Hood készen állnak a helyébe lépni. Erre bizony lehetőségünk lesz egyedül, helyi kétjátékos vagy online több játékos módokban. A nyílt világú bűnüldözés 2021-ben érkezik PC, PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X platformokra

A fenti játékmenet videó a játék korai alfa változatából való, ennek ellenére elég szemkápráztató amit láthatunk. Külön öröm, hogy az olyan nagy nevű ellenfelek mellett mint Mr. Freeze, igaznak bizonyult a Baglyok Bíróságának bevonása is a történetbe. A titkos társaság biztos kellemesen megcsavarja majd az eseményeket. Mi már alig várjuk, hogy a kezeink közé kaparinthassuk a Gotham Knights-ot.

Szerző
Fonyódi Dávid

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...