Főoldal Filmek [DC FanDome] Az Aquaman and the Lost Kingdom látványterveit elnézve még az első résznél is látványosabb folytatást kapunk
Filmek

[DC FanDome] Az Aquaman and the Lost Kingdom látványterveit elnézve még az első résznél is látványosabb folytatást kapunk

Előzetest nem, de terveket kaptunk a folytatásról.

244
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

Bár előzetest nem, de ígéretüknek hűen a DC FanDome alatt napvilágot láttak az Aquaman and the Lost Kingdom első forgatási felvételei és koncepciós tervei a folytatásról. Néhány színes koncepciórajz mellett látjuk visszatérni a főszereplőket, köztük Black Manta felújított jelmezét, Arthur Curry lopakodó ruháját és még sok mást is megmutattak abban a 2 percben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása alatt James Wan rendező folyamatosan csepegtette az információkat a nagyobb volumenű folytatásról. A korábban megmutatták a címszereplő megújult jelmezét, a lopakodó jelmezről is láttunk már képet, amit most újabb jelmezekkel egészített ki. Ígéretéhez híven a DC FanDome az első igazi bepillantással szolgált a film kulisszák mögötti munkájára.

Rengeteg színes koncepciórajzot találunk itt. Magáról a történetről nem sokat tudni, a címből kiindulva és a bemutatott két jelmez után csak sejteni lehet, hogy miről fog szólni a második rész. Már képen is félelmetes volt Atlantisz királyának lopakodó ruhája, de akcióban még félelmetesnek tűnik, de az internet Black Manta látványosabb jelmeze miatt robbant fel. Elég képregényhűre sikerült 2018-as ruha is, de ez az új verzió valahogy még jobb.

Korábban a The Illuminerdi szellőztette meg, hogy a Necruscímen forog a film, ami egy titokzatos Fekete Városra utal – erre utalhat az alcím is. A városra, ami egy víz alatti kanyon legmélyén húzódik, és amelyről eddig egyetlen alkalommal az Aquaman képregény 30. lapszámában olvashattunk. Lakói egy militarista társadalom, amelyet Mongo király vezet. A király úgy véli, hogy a felszíni lakosok minden inváziójára agresszív és halálos válaszcsapást kell adni.

Atlantisz hősét és királyát ezúttal is a rajongók nagy kedvence, Jason Momoa játssza, mellékszerepben Amber Heard (Mera), és várhatóan Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) és Dolph Lundgren (Nereus) mind visszatérnek az előző részből, míg a Trónok harcarosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatójára 2022. december 16-án válthatunk jegyet az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...