Főoldal Filmek [DC FanDome] Az Aquaman and the Lost Kingdom látványterveit elnézve még az első résznél is látványosabb folytatást kapunk
Filmek

[DC FanDome] Az Aquaman and the Lost Kingdom látványterveit elnézve még az első résznél is látványosabb folytatást kapunk

Előzetest nem, de terveket kaptunk a folytatásról.

698
Aquaman és az elveszett királyság
Forrás: Warner Bros.

Bár előzetest nem, de ígéretüknek hűen a DC FanDome alatt napvilágot láttak az Aquaman and the Lost Kingdom első forgatási felvételei és koncepciós tervei a folytatásról. Néhány színes koncepciórajz mellett látjuk visszatérni a főszereplőket, köztük Black Manta felújított jelmezét, Arthur Curry lopakodó ruháját és még sok mást is megmutattak abban a 2 percben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása alatt James Wan rendező folyamatosan csepegtette az információkat a nagyobb volumenű folytatásról. A korábban megmutatták a címszereplő megújult jelmezét, a lopakodó jelmezről is láttunk már képet, amit most újabb jelmezekkel egészített ki. Ígéretéhez híven a DC FanDome az első igazi bepillantással szolgált a film kulisszák mögötti munkájára.

Rengeteg színes koncepciórajzot találunk itt. Magáról a történetről nem sokat tudni, a címből kiindulva és a bemutatott két jelmez után csak sejteni lehet, hogy miről fog szólni a második rész. Már képen is félelmetes volt Atlantisz királyának lopakodó ruhája, de akcióban még félelmetesnek tűnik, de az internet Black Manta látványosabb jelmeze miatt robbant fel. Elég képregényhűre sikerült 2018-as ruha is, de ez az új verzió valahogy még jobb.

Korábban a The Illuminerdi szellőztette meg, hogy a Necruscímen forog a film, ami egy titokzatos Fekete Városra utal – erre utalhat az alcím is. A városra, ami egy víz alatti kanyon legmélyén húzódik, és amelyről eddig egyetlen alkalommal az Aquaman képregény 30. lapszámában olvashattunk. Lakói egy militarista társadalom, amelyet Mongo király vezet. A király úgy véli, hogy a felszíni lakosok minden inváziójára agresszív és halálos válaszcsapást kell adni.

Atlantisz hősét és királyát ezúttal is a rajongók nagy kedvence, Jason Momoa játssza, mellékszerepben Amber Heard (Mera), és várhatóan Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) és Dolph Lundgren (Nereus) mind visszatérnek az előző részből, míg a Trónok harcarosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatójára 2022. december 16-án válthatunk jegyet az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...