Főoldal Filmek David Harbour számára befejeződött a Fekete Özvegy-film forgatása
Filmek

David Harbour számára befejeződött a Fekete Özvegy-film forgatása

David Harbour a Stranger Things sztárja megerősítette, hogy Red Guardian karaktere számára véget ért a Fekete Özvegy-film forgatása.

535
Fekete Özvegy

David Harbour a Stranger Things sztárja megerősítette, hogy Red Guardian karaktere számára véget ért a Fekete Özvegy-film forgatása.

A Marvel Studios következő produktumát már hónapok óta forgatják, ez idő alatt még Budapest utcáin is megfordult Scarlett Johansson és a stáb, de úgy tűnik, hogy a forgatás hamarosan a végéhez ér. Hétvégén David Harbour megerősítette, hogy Red Guardian karaktere számára befejeződött a forgatás, aminek apropóján végre sikerült megszabadulnia a hatalmas szakállától is.

A korábbi hírekkel ellentétben a Fekete Özvegy-film nem egy eredettörténet lesz, mint azt Scarlett Johansson korábban megerősített, a sztori az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik, amikor is kormány árulással vádolja Natet, amiért segített a Kapitánynak megszökni Berlinből. Ez nem sok, akárcsak keveset tudunk Red Guardian szerepéről, aki valójában Amerika Kapitány orosz mása. A józan ész azt diktálja, hogy az oroszok – azon belül is a Vörös Szoba – azzal a feladattal bízzák meg Red Guardiant, hogy hazahozza Natashát.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

David Harbour számára nem idegen a hősködés, hiszen legutóbb a Hellboy rebootban játszotta a pokol démonát, bár ne tette volna. A Hellboy csúfosan leszerepelt a mozik kasszái előtt, nem is tartott sokáig vesszőfutása, de majd jövőre szépíthet a Marvel Moziverzumban.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

David Harbour

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események