Wide Screen
Image default
Filmek

David Harbour számára befejeződött a Fekete Özvegy-film forgatása

David Harbour a Stranger Things sztárja megerősítette, hogy Red Guardian karaktere számára véget ért a Fekete Özvegy-film forgatása.

David Harbour a Stranger Things sztárja megerősítette, hogy Red Guardian karaktere számára véget ért a Fekete Özvegy-film forgatása.

A Marvel Studios következő produktumát már hónapok óta forgatják, ez idő alatt még Budapest utcáin is megfordult Scarlett Johansson és a stáb, de úgy tűnik, hogy a forgatás hamarosan a végéhez ér. Hétvégén David Harbour megerősítette, hogy Red Guardian karaktere számára befejeződött a forgatás, aminek apropóján végre sikerült megszabadulnia a hatalmas szakállától is.

A korábbi hírekkel ellentétben a Fekete Özvegy-film nem egy eredettörténet lesz, mint azt Scarlett Johansson korábban megerősített, a sztori az Amerika kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború között játszódik, amikor is kormány árulással vádolja Natet, amiért segített a Kapitánynak megszökni Berlinből. Ez nem sok, akárcsak keveset tudunk Red Guardian szerepéről, aki valójában Amerika Kapitány orosz mása. A józan ész azt diktálja, hogy az oroszok – azon belül is a Vörös Szoba – azzal a feladattal bízzák meg Red Guardiant, hogy hazahozza Natashát.

David Harbour számára nem idegen a hősködés, hiszen legutóbb a Hellboy rebootban játszotta a pokol démonát, bár ne tette volna. A Hellboy csúfosan leszerepelt a mozik kasszái előtt, nem is tartott sokáig vesszőfutása, de majd jövőre szépíthet a Marvel Moziverzumban.

A Fekete Özvegy-film bemutatója 2020. május 1-jén lesz.

David Harbour

Még több a témában...

James Mangold elárulta, Farkas melyik ruhadarabját soha nem vette fel Hugh Jackman

Kévés Bence Mihály

Simon Kinberg a Marvelnek udvarol, hogy X-Men-filmet készítsen a Marvel Moziverzum színe alatt

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók: Végjáték legédesebb szereplője optimista a visszatéréssel kapcsolatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat