Wide Screen
Image default
Filmek

Dave Bautista rendezte nézeteltérését a Disneyvel miután James Gunn visszatért

James Gunn kirúgása után Dave Bautista volt a leghangosabb, aki nem értett egyet a Disneyvel, s ennek többször hangot is adott.

James Gunn kirúgása után Dave Bautista volt a leghangosabb, aki nem értett egyet a Disneyvel, s ennek többször hangot is adott.

Dave Bautista olyannyira nem értett egyet James Gunn kirúgásával, hogy több nyilatkozatában is élesen bírálta a stúdió döntését, illetve azt sem tartotta lehetetlennek, hogy Gunn után ő is hátat fordít A galaxis őrzői franchise harmadik részének. Szerencsére nem így történt, és végül Alan Horn a Disney filmrészleg vezetője megbocsájtott a rendezőnek, s visszafogadták a trilógia befejezőrészére.

Remélem, hogy jól alakul. Tulajdonképpen senkivel sem beszéltem a Disneytől, és a Marvellel. Megértették, hogy mit érzek. Olyan emberekkel beszéltem, akik egyetértettek velem, de sokan közülük ezt nem hangoztatták. Én csak arról beszéltem, hogyan éreztem magam az eset után.

James Gunn a barátom. Imádom őt. Segített megváltoztatni az életem és tudom, hogy tisztességes ember. Támadták, és mit tehetsz, ha bántják a barátod? Megvéded, mert különben nem vagy igaz barát.

Dave Bautista

A mondás is úgy tartja, minden jó, ha vége jó, ugyanis James Gunn-nak rögtön két állása is lett, hiszen jelenleg a Warner / DC párosnak a The Suicide Squad reboot vagy folytatás forgatókönyvét készíti, majd nyár végén már a kamerák mögött teljesít a direktor, hiszen alig egy évre vagyunk a bemutatótól. Ami pedig a Marvelt illeti, pontosan nem tudni, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3., de pletykák szerint akár már jövőre foroghat a film.

James Gunn

Még több a témában...

A Végtelen háborúban a Fekete Rend vezetője, Corvus Glaive az egyik szereplőt megölte volna

Kévés Bence Mihály

James Gunn elárulta, hogy melyik a kedvenc képregényfilmje, és nem A galaxis őrzői!

Kévés Bence Mihály

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat