James Bond

Daniel Craig számára véget ért a Nincs idő meghalni forgatása

Cary Joji Fukunaga rendező erősítette meg, hogy Daniel Craig következő menete, a Nincs idő meghalni forgatása a végéhez ért.

Cary Joji Fukunaga rendező erősítette meg, hogy Daniel Craig következő menete, a Nincs idő meghalni forgatása a végéhez ért.

Múlt este az MGM filmstúdió és Cary Joji Fukunaga rendező egy közös fényképpel vettek búcsút a Nincs idő meghalni jubileumi James Bond-film forgatásától, amiben több mint valószínű, hogy Daniel Craig utoljára öltötte magára a brit titkosügynök szmokingját – bár ezt hivatalosan mindeddig nem erősítette meg a színész.

A film forgatását többször is félbe kellett szakítani az elmúlt időben, nem volt elég, hogy a producerek és Boyle között kreatív különbség kerekedett ki, de még Daniel Craig is lesérült a forgatás közben, egyszóval egymást érték a katasztrófák a forgatás alatt, sőt, még arra is volt precedens, hogy a másnapi forgatást el kellett napolni, miután a rendező előző este sokáig fennmaradt, mert kedvenc játékával, a Red Dead Redemptionnel ütötte el az időt.

A filmről mindössze annyit tudunk, hogy nagy valószínűséggel Craig utoljára öltheti magára a 007-es ügynök zakóját. Főhősünk miután kilépett az MI6 kormányügynökségből, Jamaicán koktélok társaságában élvezi a szabadságot, amikor egy régi barátja megjelenik, s segítséget kér tőle. Az elrabolt tudós megmentése látszólag egyszerű küldetésnek ígérkezik, azonban az ügy felgöngyölítése során kiderül, hogy sokkal bonyolultabb, mint arra számítani lehetett, hiszen Bond útja az Oscar-díjas Rami Malek titokzatos gonoszához vezet. Szereplőgárdára nem lesz panasz, hiszen Craig és Malek mellett Lashana Lynch, Billy Magnussen, Ana de Armas, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes is feltűnik a filmvásznon.

James Bond

Nincs idő meghalni országos bemutatója 2020. április 8-án lesz.

Total
2
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora Ren lovagjai

Luke Skywalker és Kylo Ren korábban együtt harcoltak a Ren lovagjai ellen

Next Article
Bosszúállók: Végjáték

A Végjáték íróitól tudjuk, hogy eredetileg a Végtelen háború már megágyazott volna Novának

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!