Wide Screen
Image default
Filmek

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

A James Bond franchise sztárja, Daniel Craig nagy vagyonra tett szert, ám igazságtalannak érzi, ha vagyonát gyerekeire hagyná.

A James Bond franchise sztárja, Daniel Craig nagy vagyonra tett szert, ám igazságtalannak érzi, ha vagyonát gyerekeire hagyná.

Daniel Craig első sorban a James Bond szerepe után tett szert nagy hírnévre Hollywoodban. Craig első nagy szerepe a Casino Royale volt még 2006-ban, majd azt követően még háromszor játszotta a brit titkos szolgálat szuperügynökét, idén ősszel pedig már az ötödik és egyben utolsó kalandjára vállalkozik a 007 Nincs idő meghalni filmben.

A színész új filmjét eredetileg április elején mutatták volna be a mozikban, ám a koronavírus-járvány miatt elsőként törölték, majd tették át a bemutatót késő őszre. A film kasszasiker lesz, borítékolható a siker, ugyanakkor Craig nem tervezi, hogy a James Bond franchiseból kapott vagyonból bármit is gyerekeire hagyna, szerinte nem lenne fair dolog, ha nagy vagyont hagyna rájuk – nyilatkozta a The Daily Mail lapnak.

Nem akarok nagy összeget a következő generációra hagyni. Szerintem az öröklés meglehetősen undorító tud lenni. Az én filozófiám az, hogy megszabaduljak tőle vagy eladjam mielőtt meghalok.Daniel Craig

A színész egy korábbi interjúban azt is elárulta, hogy miért tartott olyan sokáig igent mondani az ötödik részre, hiszen rendszerint komoly sérüléseket szenvedett el a forgatásokon, legutóbb még a bokáját is eltörte, emiatt pedig hetekre le kellett állítani a forgatást. Craig nem nagy híve a kaszkadőröknek, Tom Cruisehoz hasonlóan szereti kézben tartani az akciójeleneteket, és amikor csak lehet, őt látjuk a kamera előtt.

Még több a témában...

Daniel Craig elárulta, valójában nem is James Bond akart lenni, hanem a DC vagy a Marvel szuperhőse

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig elárulta, miért tartott olyan sokáig igent mondani az új James Bond-filmre

Kévés Bence Mihály

A koronavírus miatt csúszik a legújabb James Bond- film premierje

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat