007 Nincs idő meghalni

Daniel Craig megszólalt azután, hogy eltolták a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját

Ez gyönyörű és csodálatos film lesz.

A 007 Nincs idő meghalni főszereplőjét alakító Daniel Craig megosztotta gondolatát arról, hogy mit gondol arról a döntésről, hogy az utolsó filmjét novemberről jövő tavaszra halasztották. Néhány hete már beszámoltunk nektek, hogy a Sony Pictures vezetői nem merik megkockáztatni az idei nagy kasszasikerek bemutatóit, majd pénteken meghozták a szomorú döntést, s törölték az új Bond-film bemutatóját az idei naptárból.

Jimmy Fallon a The Tonight Show házigazdája látta vendégül Daniel Craiget, és ahogy arra számítani lehetett, a beszélgetés egyik témája a bemutató elnapolása volt. Az angol színész arról beszélt, hogy véleménye szerint miért született jó döntés, miért kellett eltolni a premiert – valószínűleg a Cineworld mozilánc és a rajongók nem értenek egyet ezzel a döntéssel.

Ez a dolog mindannyiunknál nagyobb. Csak azt akarjuk, hogy az emberek el tudjanak menni és megnézni ezt a filmet jó időben és biztonságban. Világszerte a mozik zárva vannak perpillanat. A világon egyszerre, egyidőben akarjuk bemutatni ezt a filmet, és nem ez a megfelelő időpont erre. Szóval drukkoljatok, mert április 2. lesz a mi napunk.Daniel Craig

Nyilván nem lehetett lezárni úgy a beszélgetést, hogy ne került volna szóba Craig távozása is, hiszen jövő tavasszal végleg szögre akasztja a brit titkos ügynök öltönyét, elköszön a franchisetól.

Mindent megtettem, amit tudtam. Nagyon örülök, hogy visszajöttem és megcsináltam ezt az utolsót. Rengeteg laza szál volt, amit nem varrtunk el. Egyszerűen nem éreztem komplettnek a sztorit. Valóban elismerem, hogy szükségem volt egy szünetre. Csak ki kellett szellőztetnem a fejem egy kicsit, és ezután elkezdtünk beszélgetni a történetről és a dolgokról, hogy miket csinálhatunk és merre vihetjük a történetet.Daniel Craig

Daniel Craig mellett Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright, Ralph Fiennes, valamint az új gonosz, Rami Malek.

007 Nincs idő meghalni 2021. április 2-án kerülhet a mozikba.

Total
4
Shares
Previous Article

Közeleg a Fall Guys második szezonjának rajtja, megleshetünk egy új pályát

Next Article

Méretes frissítést és vadiúj játékmódot kap a Ghost of Tsushima

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!