Damon Lindelof

Damon Lindelof a Prometheus, a Z világháború és a Watchmen írója állítólag egy új Star Wars-filmen dolgozik

Egy újabb Star Wars-film projekt merült fel, de melyik készül el elsőként?

Egy új pletyka szerint a Watchmen és a Lost sorozatok alkotója, Damon Lindelof egy messzi-messzi galaxisba játszódó történeten dolgozik, vagyis ha hinni lehet a mostani híresztelésnek, akkor a Lucasfilm számára egy új Star Wars-film történetén dolgozik éppen.

A The Ankler új jelentése szerint készülőben van egy új film. A pletykák szerint a Watchmen tévésorozaton és az Emmy-díjas Lost alkotója egy eddig be nem jelentett Csillagok háborúja filmen dolgozik a galaxis egyik távoli szegmensében. A projektről semmit sem tudni, és mivel nem hivatalos bejelentésről beszélünk, még abban sem lehetünk biztosak, hogy filmről, és nem pedig egy tévésorozatról van szó. Bár a forrás erősen utal, hogy film készül a Lucasfilm felkérésére.

Arról egyelőre nincs hír, hogy mi lesz a történet középpontjában, van-e társíró, vagy akár már kiszemeltek egy rendezőt is a feladatra. Lindelof azonban korábbi interjúkban nem volt rest kimutatni érdeklődését a téma iránt, többször is tett utalást a Star Wars csodálatos világára, és véleménye szerint kvalitása remekül passzolna ehhez a mesés franchise-hoz. Egyébként sem állnak távol tőle ezek az űrbéli kalandok, hiszen a Star Trek: Sötétségben című filmtől kezdve kezdve a Prometheuson át a Cowboyok és űrlényekig sok mindenen dolgozott már.

Annak ellenére, hogy a Lucasfilm nagy sikereket ért el a Disney+-on az olyan tévésorozatokkal, mint a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett, a stúdió még mindig küzd a mozifilmekkel. Patty Jenkins Zsivány osztag-filmje késéssel van sújtva, és az is aggodalomra ad okot, hogy rég nem hallottunk már semmit Taika Waititi filmjéről, Kevin Feige és J.D. Dillard projektje is zátonyra futhatott, Rian Johnson bejelentett új trilógiájáról pedig teljesen lemondhatunk. Nehéz megmondani, mi megy a háttérben, miért olyan görcsös a munka a Lucasfilmnél, miközben a Marvel Studios egymás után adja ki a sikerfilmeket.

Meglátjuk, mi sül ki Lindelof pletykált filmjéből, mert benne van a pakliban, hogy mindössze csak ötletelget a stúdióval, hogy milyen történetet lehetne feldolgozni. A 2019-es Star Wars: Skywalker kora óta nem készült új film, és az nem ma volt.

Total
26
Shares
Previous Article
Titkos Invázió

Samuel L. Jackson megerősítette, hogy egy Bosszúálló is feltűnik majd a Titkos Invázió sorozatában

Next Article
Mace Windu

Samuel L. Jackson nem adja fel, bízik benne, hogy Mace Windu mester szerepében még visszatér

Related Posts