Star Wars: The Rise of Skywalker

Daisy Ridley megerősítette, hogy benne lesz-e a következő Star Wars trilógiában

A IX. résszel talán végleg lejár az ideje Daisy Ridley színésznőnek a messzi-messzi galaxisban.

A IX. résszel talán végleg lejár az ideje Daisy Ridley színésznőnek a messzi-messzi galaxisban.

Egy friss interjú során kérdezgették Daisy Ridley színésznőt a bemutatás előtt álló filmjeiről, nevezetesen az Opheliáról és a Star Wars: Skwwalker koráról. Ekkor kérdezték meg a lehetséges szerepéről a következő trilógiában. Először még ő sem határozottan válaszolt:

Szerintem elmondhatom, hogy nem vagyok benne. Nem. Mert Rian mindig ezt mondta. Vagy ez a Rian-féle vagy a Trónok harcás srácok-féle? Nem vagyok ebben biztos.

Majd a nyilvánvaló ködösítés után, végre egyenesen is válaszolt, azokra a kérdésekre mi szerint mennyire lesz külön sztori az új trilógia:

Bármelyik is lesz, mindig azt mondták, hogy ez teljesen különálló történet lesz.

Mindenesetre nemcsak Daisy Ridley nem fog december után egy darabig Star Wars moziban szerepelni, ugyanis a legközelebb Star Wars-filmre majd három évet kell várni, így a Star Wars: Skywalker korával egy rövid időre is, de búcsút intünk a messzi-messzi galaxisnak a szélesvásznon.

J.J. Abrams rendező következő trilógia befejező része 2019. december 19-én debütál a mozikban olyan szereplőgárdával, mint Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Ian McDiarmid, és Billy Dee Williams is mind fel tűnik a trilógia záró epizódjában, míg Carrie Fisher Leia Organa Tábornoka az Ébredő Erő fel nem használt jeleneteinek segítségével fog vissza térni.

Total
18
Shares
Previous Article

Ennyi hely kell majd a Cyberpunk 2077-nek PS4-en

Next Article
Hangya

A Bosszúállók: Végjáték sztárja csatlakozott az új Szellemirtók szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!