x
Close


Közelgő események

Filmek

[D23] Don Cheadle megerősítette, hogy lejárt a szerződése a Marvel Studios kiadóval, veszélyben Hadigép jövője?

Hadigépet több készülő projektben is látjuk.

[D23] Don Cheadle megerősítette, hogy lejárt a szerződése a Marvel Studios kiadóval, veszélyben Hadigép jövője?
  • Publishedszeptember 13, 2022

Mint azt már tudjuk, Don Cheadle visszatér James Rhodes ezredes szerepében a Disney+ Titkos háború sorozatában, de az Armor Wars forgatása előtt a színész megerősítette, hogy már nincs szerződése a Marvel Studios-szal. Volt idő, amikor a Marvel Studios több filmre szóló szerződéseket kötött a színészekkel, hogy bebetonozzák az egyes szerepeket, és a színészek ne tudjanak kihátrálni. De ez már a múlté.

Don Cheadle esetében sem volt ez máshogy, hat filmre szóló szerződést írt alá, ami azt jelentette, hogy Rhodey-t alakítja majd a Vasember 2.-ben, a Vasember 3.-ban, a Bosszúállók: Ultron korában, az Amerika kapitány: Polgárháborúban, Bosszúállók: Végtelen háborúban és Bosszúállók: Végjátékban. Azóta Emmy-jelölést kapott A Sólyom és a Téli Katonája cameo szerepe után, legközelebb pedig a Titkos invázióban lesz látható.

Ezen túlmenően a színésznek lesz még egy sorozata, az Armor Wars, ami várhatóan elsősorban a Hadigépre helyezi majd a hangsúlyt. Bár nem köti semmi a stúdióhoz, a színész most megerősítette, hogy mindenféle szerződés nélkül dolgozik a Marvel Studiosnak – árulta el a Varietynek adott interjúban.

Teljesítettem a szerződéses éveimet az MCU-ban, úgyhogy most már az a nagy igazság, hogy ha valami jól hangzik, és felajánlják nekem… rábólintok.

Don Cheadle

A D23-on a színész azt is világossá tette, hogy az Armor Wars hű marad a képregényhez, ahogy a sorozat címe is mutatja. “Ha bármit tudsz a történetről, és olvastad a képregényeket, akkor megérted, hogy ez egy olyan sorozat, amely arra épül, hogy Tony Stark technikája rossz kezekbe kerül, és Rhodey sajátkezűleg próbálja visszaszerezni ezt a technológiát a rossz kezekből, a rossz színészek kezéből, akiknek a kezében van”.

Ebben a történetben számos szupergonosz hozzáfért Vasember technológiájához, köztük olyanok, mint Crimson Dynamo és Justin Hammr. Az utóbbit nagyon szeretnének a rajongók, ha visszatérne az MCU-ba, és a Vasember 2. után méltó ellenfele lenne Rhodeynak.

Armor Wars
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.