Főoldal Filmek [D23] Don Cheadle megerősítette, hogy lejárt a szerződése a Marvel Studios kiadóval, veszélyben Hadigép jövője?
Filmek

[D23] Don Cheadle megerősítette, hogy lejárt a szerződése a Marvel Studios kiadóval, veszélyben Hadigép jövője?

Hadigépet több készülő projektben is látjuk.

575
Hadigép
Forrás: Marvel Studios

Mint azt már tudjuk, Don Cheadle visszatér James Rhodes ezredes szerepében a Disney+ Titkos háború sorozatában, de az Armor Wars forgatása előtt a színész megerősítette, hogy már nincs szerződése a Marvel Studios-szal. Volt idő, amikor a Marvel Studios több filmre szóló szerződéseket kötött a színészekkel, hogy bebetonozzák az egyes szerepeket, és a színészek ne tudjanak kihátrálni. De ez már a múlté.

Don Cheadle esetében sem volt ez máshogy, hat filmre szóló szerződést írt alá, ami azt jelentette, hogy Rhodey-t alakítja majd a Vasember 2.-ben, a Vasember 3.-ban, a Bosszúállók: Ultron korában, az Amerika kapitány: Polgárháborúban, Bosszúállók: Végtelen háborúban és Bosszúállók: Végjátékban. Azóta Emmy-jelölést kapott A Sólyom és a Téli Katonája cameo szerepe után, legközelebb pedig a Titkos invázióban lesz látható.

Ezen túlmenően a színésznek lesz még egy sorozata, az Armor Wars, ami várhatóan elsősorban a Hadigépre helyezi majd a hangsúlyt. Bár nem köti semmi a stúdióhoz, a színész most megerősítette, hogy mindenféle szerződés nélkül dolgozik a Marvel Studiosnak – árulta el a Varietynek adott interjúban.

Teljesítettem a szerződéses éveimet az MCU-ban, úgyhogy most már az a nagy igazság, hogy ha valami jól hangzik, és felajánlják nekem… rábólintok.

Don Cheadle

A D23-on a színész azt is világossá tette, hogy az Armor Wars hű marad a képregényhez, ahogy a sorozat címe is mutatja. “Ha bármit tudsz a történetről, és olvastad a képregényeket, akkor megérted, hogy ez egy olyan sorozat, amely arra épül, hogy Tony Stark technikája rossz kezekbe kerül, és Rhodey sajátkezűleg próbálja visszaszerezni ezt a technológiát a rossz kezekből, a rossz színészek kezéből, akiknek a kezében van”.

Ebben a történetben számos szupergonosz hozzáfért Vasember technológiájához, köztük olyanok, mint Crimson Dynamo és Justin Hammr. Az utóbbit nagyon szeretnének a rajongók, ha visszatérne az MCU-ba, és a Vasember 2. után méltó ellenfele lenne Rhodeynak.

Armor Wars
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Örökkévalók
Filmek

Kevin Feige elárulta, tervben van-e az Örökkévalók második része

A folytatásra lehet tényleg örökké várhatnak a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...