Főoldal Sorozatok [D23] A Marvel Studios megerősítette, hogy Don Cheadle visszatér az Armor Wars című sorozatban
Sorozatok

[D23] A Marvel Studios megerősítette, hogy Don Cheadle visszatér az Armor Wars című sorozatban

Megnyugodhatunk, elkészül az Armor Wars.

548
Armor Wars

A D23 Expo 2022 szombati napján a Walt Disney Studios – Lucasfilm és Marvel Studios bemutatóján Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke lépett a színpadra, hogy egy csomó vadonatúj bejelentést osszon meg a rajongókkal. A San Diego-i Comic-Conon már betekintést kaptunk a The Multiverse saga névre keresztelt MCU 4-5-6. fázisába, most pedig újabb részletek derültek ki a Marvel Studios tervéről.

Még 2020 decemberében jelentette be a Disney, hogy milyen Disney+ tartalmakat gyártanak a következő években. A Disney+ indulásával a Marvel Studios a mozifilmek mellett tévésorozatokkal is bővíti a filmes univerzumát. A Disney+ Dayen több sorozatot is bejelentettek, ezek többségét már bemutatták, azonban az Armor Wars máig várat magára. Sokan már temették a projektet, mivel a stúdió egészen eddig a pillanatig hallgatott a sorozatról.

Szombaton a Marvel Studios prezentációján egy vadonatúj logót is kapott az Armor Wars. A Disney+ sorozata egy kérdést feszeget majd, ahogy arra a cím is utal: Mi történik, ha Tony Stark technológiája rossz kezekbe kerül? A sorozat sztárja, Don Cheadle visszatér régi szerepében, James “Rhodey” Rhodes ezredesként – más néven Hadigépként. Feige oldalán ő is a színpadra lépett, és megerősítették, hogy jövőre kezdik a forgatást, valamint elárulták, hogy a Titkos invázió vezeti majd fel a sorozatot.

Az eredetileg David Michelinie és Bob Layton által írt, 1987 decemberétől 1988 júniusáig hét számon keresztül megjelenő képregénysorozata a találékony zseni Tony Starkról szólt, aki felfedezi, hogy ugyanaz a szigorúan titkos technológia, amelyet a Vasember páncél megalkotásához használt, most több halálos szupergonosz kezében került, és bűntudat gyötri, amiért a ruhát bűn célokra használják fel. Az amerikai kormány, barátai, kollégái és szuperhőstársai ellenvetéseivel szemben Stark megesküszik, hogy a Vasember erejét felhasználva véget vet ennek a gonoszságnak, és visszaveszi, ami az övé.

A Titkos invázió megkapta első előzetesét, amiben Nick Fury mellett láttuk Rhodeyt is, bár ebből nehéz megmondani, hogy a Bosszúállónak milyen szerepet osztanak majd ebben az inváziónak. Ezt a Marvel-sorozatot valamikor 2023 tavaszán fogják bemutatni.

Hadigép
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...