x
BREAKING Előzetesek

[D23] A Titkos invázió előzetesében Nick Fury visszatér a Földre

Nick Fury az utolsó ember, aki a Skrullok oldalán kiáll.

  • Publishedszeptember 10, 2022

A Marvel Studios, a Lucasfilm és a 20th Century Fox bemutatója során a D23 Expo szombati napján Kevin Feige és Don Cheadle társaságában levetítették az első előzetest a Titkos invázió című sorozathoz. A trailerben Samuel L. Jackson a S.H.I.E.L.D. igazgatójaként, Nick Fury szerepében tér vissza a Földre, oldalán Talos Skrull tábornokkal, akinek emberi alakját ezúttal is Ben Mendelsohn formálja meg.

A trailer Fury visszatérésével kezdődik. Miközben Hill ügynök (Colbie Smulders) elmagyarázza, hogy a férfi évek óta eltűnt, és hogy már számtalanszor próbálta elérni, egy idős, szakállas Fury száll le egy űrhajóról. A Pókember: Idegenben című filmből tudjuk, hogy Talos Furynak álcázta magát, most pedig visszatért a Földre, mert valami nagy dolog van készülőben. Az előzetes tónusa meglehetősen sötétre sikerült, a Skrullok pedig már nem azok, akiket megismertünk a Marvel Kapitányban. Időközben a Skrullok beszivárogtak a Földre. A videóban Cheadle James Rhodes, azaz Hadigép is visszatér, és Furyval a biztonságról beszélgetnek. A háttérben vészjóslóan ketyeg egy óra.

Még Talos is idegesnek tűnik. Amikor hirtelen egy embernek álcázott Skrull veszi körül, látjuk az invázió valódi nagyságát. Már évek óta a Földön vannak a Skrullok, és ezidő alatt csapatot építettek. Először láthatjuk Olivia Colmant, bár a szerepét még mindig nem árulták el, amint belép egy húsfagyasztóba, ahol valakit éppen őrizetbe vesznek és megkínoznak. A kezében egy különös tárgy figyelhető meg, amit valószínűleg arra használ, hogy leleplezze a Skrullokat. Emilia Clarke is feltűnik egy rövid időre, fegyverekkel hadonászik, és állítása szerint ez “csak a kezdet”. A sorozat akciódús, robbanásokkal és intrikákkal teli kémkedős hangulatot áraszt.

A sorozat szereplői között szerepel Kingsley Ben Adir, mint a Skrull-nak tűnő, és sokszor látott replikátor, Christopher McDonald, Martin Freeman, aki Everett Ross szerepét tér vissza, Regé-Jean Page, Killian Scott, Dermot Mulroney és Carmen Ejogo.

A Titkos invázió premierjére a Disney+-on kerül sor valamikor 2023 tavaszán.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.