Főoldal BREAKING [D23] Bejelentették, hogy ki kapta Ezra Bridger szerepét az Ahsoka című sorozatban
BREAKINGSorozatok

[D23] Bejelentették, hogy ki kapta Ezra Bridger szerepét az Ahsoka című sorozatban

Végre kiderült, hogy ki játssza Ezra Bridgert az Ahsokában.

421
Ezra Bridger

Ezra Bridger először a Star Wars Lázadók című animációs sorozatban mutatkozott be, és gyakorlatilag azóta várják a rajongók, hogy a karakter élőszereplős formában is bemutatkozzék. Több pletyka is szárnyra kapott az elmúlt években, hogy a Disney+ élőszereplős sorozataiban a rajzfilm karaktereit is feldolgozzák, ezekből néhányat már láttunk a tévéképernyőn.

A Anaheim-i Star Wars Celebration rendezvényen elárulták, hogy az Ahsoka című sorozatban sok más Lázadók karakter is feltűnik majd Ahsoka mellett. A sorozatot gőzerővel forgatják, és a legújabb bejelentés szerint megvan, hogy ki keltheti életre a régóta várt karaktert majd. A jelentés szerint Eman Esfandi személyében láthatjuk majd az ifjú jedit.

A Star Wars Lázadók azzal ért véget, hogy Ezrának nyomva veszett, ezért Ahsoka Tano és Sabine Wren küldetésére indult, hogy megtalálják elveszett barátjukat. A rajongók arra számítanak, hogy ez a történet most az Ahsoka Star Wars-sorozatban folytatódik majd. A mostani szereposztás jól mutatja, hogy a sorozat igyekszik majd megválaszolni az animációs rajzfilm legnagyobb rejtélyét, miközben a rajongói elvárásoknak is igyekeznek megfelelni azzal, hogy Ezrát bemutatják élőszereplős alakban.

Ezra a Lázadókban a gonosz Thrawn nagyadmirálissal együtt eltűnt a hipertérben. Amikor Ahsoka először tűnt fel élőszereplős alakban a A mandalóri című sorozatban, láthattuk, amint a baljós Magisztrátustól Thrawn hollétét kérdezi, ami arra utal, vagyis nem kizárt, hogy a Birodalom legnagyszerűbb admirálisa is szerepet kap majd. Tovább megyünk, a mostani hír azt is megerősíteni látszik, hogy Ahsoka és a Szellem megmaradt legénysége újra összeáll Ezra Bridgerrel az új Star Wars-sorozatban.

A rajzfilmben Ezra hangját Taylor Gray kölcsönözte. Az Ahsoka élőszereplős debütálásakor a karaktert Eman Esfandi fogja alakítani, aki most csatlakozott Rosario Dawsonhoz mint Ahsoka Tano és Natasha Liu Bordizzohoz mint Sabine Wren.

A Lucasfilm még nem jelentette be, hogy mikor fogják műsorra tűzni a sorozatot, de valamikor 2023-ban érkezik az Ahsoka.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...