Főoldal Játékok Csökkent a PlayStation Now ára
Játékok

Csökkent a PlayStation Now ára

Az árcsökkentés mellet még eléggé izmos exkluzívok is belekerülnek egy kisebb időre.

530

Az árcsökkentés mellet még eléggé izmos exkluzívok is belekerülnek egy kisebb időre.

Eddig a konkurenciához képest igen csak borsos volt az ára a japánok saját online streamingjének. Jim Ryan elárulta, hogy eddig is igazán a játékosokra hallgattak, hiszen értük van az egész. A jelenlegi havi 15 és évi 100 dolláros árat éppen ezért csökkentették 9.99 és 60 dolláros értékre. Lehetőség van még megvásárolni egy negyed évre is, az is most már csak 24.99 dollárba kerül.

https://youtu.be/k6cYrBTH92U

Fontos megemlíteni, hogy ez az ár nem csupán ideiglenes, hanem az elkövetkező jövőben a Sony így is szeretné ezt tartani. A játékok szempontjából néhány jelenlegi AAA címet is felvettek a kínálatba, ezek viszont csak január másodikáig lesznek elérhetőek benne. Mik érkeztek pluszba? A teljesség igénye nélkül: God of War (igen, az új), GTA V, infamous Second Son és az Uncharted 4 Thief’s End. Ezek igen csak impresszív címek, amelyek már magában eladnák a szolgáltatást, azonban ennél sokkal többről szól a PS Now. Aki érdekel, ezen a linken végigböngészheti a teljes kínálatot.

Üröm az örömben, hogy egyelőre még nem érhető ez a szolgáltatás trükközés nélkül kis hazánkban. Jim Ryan viszont kijelentette, hogy nem csak a játékok mennyisége fog bővülni, hanem az országok száma is, amiben ez hivatalosan is elérhető lesz.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.