Csökkent a PlayStation Now ára

Az árcsökkentés mellet még eléggé izmos exkluzívok is belekerülnek egy kisebb időre.

Az árcsökkentés mellet még eléggé izmos exkluzívok is belekerülnek egy kisebb időre.

Eddig a konkurenciához képest igen csak borsos volt az ára a japánok saját online streamingjének. Jim Ryan elárulta, hogy eddig is igazán a játékosokra hallgattak, hiszen értük van az egész. A jelenlegi havi 15 és évi 100 dolláros árat éppen ezért csökkentették 9.99 és 60 dolláros értékre. Lehetőség van még megvásárolni egy negyed évre is, az is most már csak 24.99 dollárba kerül.

https://youtu.be/k6cYrBTH92U

Fontos megemlíteni, hogy ez az ár nem csupán ideiglenes, hanem az elkövetkező jövőben a Sony így is szeretné ezt tartani. A játékok szempontjából néhány jelenlegi AAA címet is felvettek a kínálatba, ezek viszont csak január másodikáig lesznek elérhetőek benne. Mik érkeztek pluszba? A teljesség igénye nélkül: God of War (igen, az új), GTA V, infamous Second Son és az Uncharted 4 Thief’s End. Ezek igen csak impresszív címek, amelyek már magában eladnák a szolgáltatást, azonban ennél sokkal többről szól a PS Now. Aki érdekel, ezen a linken végigböngészheti a teljes kínálatot.

Üröm az örömben, hogy egyelőre még nem érhető ez a szolgáltatás trükközés nélkül kis hazánkban. Jim Ryan viszont kijelentette, hogy nem csak a játékok mennyisége fog bővülni, hanem az országok száma is, amiben ez hivatalosan is elérhető lesz.

Total
1
Shares
Previous Article

Megjelent a Ghost Recon Breakpoint launch trailere is

Next Article

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!