Wide Screen
Image default
Filmek

Colin Trevorrow tárgyalt a Marvellel, de lemondott A galaxis őrzői forgatásáról

Miközben Colin Trevorrow már a Jurassic World 3. forgatására készül, elárulta, hogy anno tárgyalt a Marvellel A galaxis őrzői rendezői teendőiről.

James Gunnon kívül nehéz bárki mást is elképzelni A galaxis őrzői franchise élére, amire tavaly nyáron a Alan Horn is rádöbbent, mikor a múltban tett bántó kijelentéseiért kitették a rendező szűrét a Marvel Moziverzumból, ám a színészek és a rajongók a végsőkig kitartottak Gunn mellett, később Disney vezetői is belátták, hogy nincs még egy olyan rendező, akire rábízhatnák A galaxis őrzői vol. 3.-at, s inkább megbocsájtottak neki.

A napokban a Jurassic World franchise rendezője, Colin Trevorrow elárulta, hogy nagyon közel állt ahhoz, hogy csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz, de be kellett látnia, hogy nem ő a megfelelő ember arra a feladatra, inkább megteremtette a Jurassic Park folytatását.

Nagyon rég találkoztam a Galaxis Őrzőivel. Igen, igen, nagyon rég volt. Nagyszerű beszélgetés volt. Gyerekként sem voltam nagy képregényolvasó, ugyanis nem ez az én műfajom. Star Wars- és Indiana Jones-filmeken nőttem fel, Spielberg fan voltam – ez való nekem. Nagyon jót beszélgettünk, de személyes megérzésem az volt, hogy olyasvalakit kell találni erre, aki imádja, ebben nőtt fel, nekik kellene ilyen filmeket készíteniük. Együtt kell élned és lélegezned velük, úgy mint én a Jurassic és hasonló filmekkel.

Colin Trevorrow

Eredetileg Trevorrow kaptam meg a Star Wars: Skywalker kora rendezését, azonban Kathleen Kennedy és közte kreatív különbség kerekedett ki, s kirúgták, helyét a Star Wars: Az ébredő Erőt is jegyző J.J. Abrams töltötte be, aki a trilógia kezdete után most a lezárást is megkapta.

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon