Colin Trevorrow

Colin Trevorrow tárgyalt a Marvellel, de lemondott A galaxis őrzői forgatásáról

Miközben Colin Trevorrow már a Jurassic World 3. forgatására készül, elárulta, hogy anno tárgyalt a Marvellel A galaxis őrzői rendezői teendőiről.

Miközben Colin Trevorrow már a Jurassic World 3. forgatására készül, elárulta, hogy anno tárgyalt a Marvellel A galaxis őrzői rendezői teendőiről.

James Gunnon kívül nehéz bárki mást is elképzelni A galaxis őrzői franchise élére, amire tavaly nyáron a Alan Horn is rádöbbent, mikor a múltban tett bántó kijelentéseiért kitették a rendező szűrét a Marvel Moziverzumból, ám a színészek és a rajongók a végsőkig kitartottak Gunn mellett, később Disney vezetői is belátták, hogy nincs még egy olyan rendező, akire rábízhatnák A galaxis őrzői vol. 3.-at, s inkább megbocsájtottak neki.

A napokban a Jurassic World franchise rendezője, Colin Trevorrow elárulta, hogy nagyon közel állt ahhoz, hogy csatlakozzon a Marvel Moziverzumhoz, de be kellett látnia, hogy nem ő a megfelelő ember arra a feladatra, inkább megteremtette a Jurassic Park folytatását.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Colin Trevorrow”]Nagyon rég találkoztam a Galaxis Őrzőivel. Igen, igen, nagyon rég volt. Nagyszerű beszélgetés volt. Gyerekként sem voltam nagy képregényolvasó, ugyanis nem ez az én műfajom. Star Wars- és Indiana Jones-filmeken nőttem fel, Spielberg fan voltam – ez való nekem. Nagyon jót beszélgettünk, de személyes megérzésem az volt, hogy olyasvalakit kell találni erre, aki imádja, ebben nőtt fel, nekik kellene ilyen filmeket készíteniük. Együtt kell élned és lélegezned velük, úgy mint én a Jurassic és hasonló filmekkel.[/penci_blockquote]

Eredetileg Trevorrow kaptam meg a Star Wars: Skywalker kora rendezését, azonban Kathleen Kennedy és közte kreatív különbség kerekedett ki, s kirúgták, helyét a Star Wars: Az ébredő Erőt is jegyző J.J. Abrams töltötte be, aki a trilógia kezdete után most a lezárást is megkapta.

Total
4
Shares
Previous Article

Quis Nascetur Aenean Ipsum Vici

Next Article
A Gyűrűk Ura

Új-Zélandon forog az Amazon A Gyűrűk Ura-sorozata

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!