Főoldal Sorozatok Colin Farrell úgy fogalmazott, hogy a Batman csak a jéghegy csúcsa volt, amikor Pingvinről kérdezték
Sorozatok

Colin Farrell úgy fogalmazott, hogy a Batman csak a jéghegy csúcsa volt, amikor Pingvinről kérdezték

Mire utalt itt a The Pingvin sztárja, amikor a jéghegy csúcsának nevezte a Batmant?

446
Batman
Forrás: Warner Bros.

A Batman tavalyi nagy sikere után hamarosan újabb résszel bővül a franchise, ám ezúttal a The Penguin című spinoff-sorozattal, amit az HBO Max streamingszolgáltató készít. A sorozat középpontjában Oswald Cobblepot / Pingvin (Colin Farrell), akit a tavalyi filmből ismerhettünk meg, de az csak a kezdet volt, most válik csak igazán gonosszá Pingvin a saját sorozatában.

A Batman bemutatója előtt Farrell elmondta, hogy mennyire kevés játékidőt kapott a filmben. Később Matt Reeves az egyik rendezvényen megerősítette, hogy Farrell karakterét a filmben még nem Pingvénként ismerhetjük meg, hanem OZ-ként. Bár kevés szerepet kapott OZ a filmben, hamarosan érkezik a vele készült sorozat, amiben felfedezhetjük Gotham rosszfiújának sötét múltját.

“Az egyetlen dolog, amiről volt egy elképzelésem, hogy közel sem fedezhettem fel annyira a karaktert, amennyire szerettem volna” – magyarázta Farrell a Variety-nek nemrégiben adott interjújában. “Mert ott volt ez a sok rendkívüli munka, amit [a sminkesek] Mike Marino, Mike Fontaine és csapata végzett, és én csak a jéghegy csúcsának gondoltam, hogy azt a hat-hét jelenetet megcsinálhattuk. Hálás voltam értük, de többet akartam.”

És hogy miről szól majd a The Penguin? Bár a sorozat cselekményének részleteit egyelőre titok övezi, várhatóan a Batman eseményei után játszódik. Cristin Milioti is szerepet kap a sorozatban Sofia Falcone szerepében.

“Izgatottak vagyunk, hogy a DC ikonikus karakterének egy olyan új változatát hozhatjuk el a nézőknek, amelyet még soha nem láthattak” – mondta Sarah Aubrey, az HBO Max eredeti tartalmakért felelős vezetője a sorozat bejelentésekor egy nyilatkozatban. “Hihetetlen, hogy együtt dolgozhatunk Matt-tel, Dylannel és Laurennel ennek a történetnek a folytatásán, és hogy Colin a Batmanben nyújtott, már most is kivételes alakítását a következő szintre emeli”.

“Colin a filmben a Pingvinként robbant be a képernyőn, és az, hogy az HBO Maxon alaposan feltárhatjuk ennek a karakternek a belső világát, abszolút izgalmas” – ismételte meg Matt Reeves, a Batman rendezője. “Dylan és én nagyon izgatottak vagyunk, hogy Laurennel együtt dolgozhatunk Oz történetének folytatásán, aki erőszakosan a hatalomra tör Gothamben”.

“Régóta rajongok a Batman világáért, és Matt filmje erőteljes és merész belépő. Izgatottan és alázattal tölt el, hogy továbbra is Gotham City mocskos világában mesélhetek történeteket – és mi lehetne jobb ürügy arra, hogy a bennem lakozó gonosztevőt irányítsam, mint Oswald Cobblepot történetét elmesélni? Várom, hogy együtt dolgozhassak Colinnal, Matt-tel, Dylannel, a 6th & Idahóval, a Warnersszel és az HBO Maxszel, miközben azon fáradozunk, hogy ezt a történetet a képernyőre vigyük” – mondta Lauren LeFranc showrunner.

A sorozat még nem kapott premierdátumot, és egyelőre arról sem kaptunk hírt, hogy mikor kezdik a forgatást, de várhatóan még a 2023-as évben leforgatják a sorozatot, s ha minden jól alakul, akkor talán már jövőre műsorra tűzik Pingvin felemelkedéséről szóló sorozatot.

The Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.