Wide Screen
Image default
Filmek

Clark Gregg karaktere visszatér a Marvel kapitányban

A színész megerősítette, hogy a fiatal Coulson ügynök is szerepelni fog a jövő év elején érkező Marvel kapitányban.

Tegnap volt a S.H.I.E.L.D. ügynökei című sorozat zárórésze, legalábbis 2019 nyaráig, hiszen akkor térnek vissza a Marvel ügynöke az új évadban, de Clark Gregg egy interjúban elmondta, hogy karakterével előbb fogunk találkozni. Nincs semmiféle csoda abban, hogy a karakter visszatér – Coulson ügynököt megölték a Bosszúállók első részében -, hiszen a Marvel kapitány jóval a Bosszúállók előtt játszódik, a ’90-es években, éppen ezért egy sokkal fiatalabb Phil Coulson ügynököt látunk majd a vásznon.

Kicsit még új srácnak számít a S.H.I.E.L.D.-nél. Sokkal fiatalabb, ez lesz a legelső alkalom, amikor feltűnik a karakter, így mikor a Vasemberben Mr. Starknak azt mondja, hogy nem ez első akció, akkor talán erről a kalandról beszélt.

Egyre izgalmasabbnak ígérkezik Brie Larson főszerepében érkező első női szuperhősfilm a Marveltől, melyben Nick Fury (Samuel L. Jackson) mellett ottlesznek a Skrullok is, mint főellenségek, akik talán a Bosszúállók 4.-ben is szerepet kapnak. Azt viszont tudjuk, hogy Marvel kapitány nagyon fontos szerepet tölt be a Végtelen háború folytatásában. A Marvel kapitány 2019. március 8-án érkezik a mozikba.

Még több a témában...

Pepper Potts mégis visszatér a Bosszúállók 4.-ben

Kévés Bence Mihály

A Bosszúállók 4. kiszivárgott képen Vasember új fegyvere látható

Kévés Bence Mihály

A Venom koncepciós tervei a szimbioták alternatív megjelenését mutatják

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább