Így fognak kinézni a Skrullok a Marvel kapitányban

A Comic-Con 2017-es rendezvényen a Marvel bejelentette, hogy kik lesznek Carol Danvers ellenségei az 2019-es önálló filmben.

A Comic-Con 2017-es rendezvényen a Marvel bejelentette, hogy kik lesznek Carol Danvers ellenségei az 2019-es önálló filmben.

Múlt héten San Diegoban Kevin Feige Marvel Studios elnöke először árult el némi információt a 2019-re datált a Marvel kapitány filmről, melyből azt is megtudtuk, hogy a Skrullokkal kerül összetűzésbe a Marvel Moziverzum első női szuperhőse.

Hiába volt elképesztően nagy vizsgálat a Hall H-ban, a lelkes rajongók így is megtalálták a módját, miként csempészhetnek ki anyagot a mágikus teremből, még ha azok nem is sikerültek igazán jól. A kiszivárgott képek között először láttuk a Skrullok korai terveit, s amiket most Jerad S. Marantz művész Instagramon hivatalosan is megosztott. Érdemes megjegyezni, hogy Marantz bejegyzésében megemlítette a Super-Skrullt is, ami jelenleg a Fox tulajdonában van. A Szuper Skrull felbukkanását erősíti az a hír, miszerint a Marvel Studios és a 20th Century Fox tárgyalásokat folytat a jogokról. Kiegyezhet a két stúdió egymással?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Chewie beköszönt Emilia Clarke videójában

Next Article

Deadpool 2: Így fest Domino!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!